Dział Ogólny > PES 2016 - Dyskusje

PES 2016 - Tryb myClub

<< < (17/1416) > >>

ony:
no właśnie nie liczyłbym na jakąkolwiek zmiane ze strony konami, po prostu demo było przekozackie, full wersja pozostawia wieeele do życzenia, obrona po prostu nie wie co robić, Godin ( uważam za dobrego obrońce ) od piłki to ucieka, ustawia się jak nie mota, a komputer na regular, jak gram turnieje wali bramy 20-30 metrów a ter stegen pierdzi w słupek :D

Maticz88:
A ja wam powiem że gra mi się coraz fajniej, nie wiem czy to moja drużyna się zgrywa ale jest lepiej. Overale wzrastają, używam treningu też i jest spoko

domel86:
Czy ktos wie jak rozwiazac problem:
zakupilem wersje cyfrowa PES16 preorder i nie dostalem Neymara i gracza TOTY... prosze pomozcie :)

mad_radzian:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy ktos wie jak rozwiazac problem:
zakupilem wersje cyfrowa PES16 preorder i nie dostalem Neymara i gracza TOTY... prosze pomozcie :)

--- Koniec cytatu ---

a ile masz kont? graj na tym koncie z którego zamawiałeś grę

dBlasi:
ahahahahaha
nie no ta gra to komedia - to jest dowcip Konami - taka igraszka.
To jest piłka nożna? poważnie? wyniki wyższe nawet niż w hokeju - strzały z dupy.
To teamwork niby tak działa, że wpływa tylko na bramkarzy?
wow - zajebisty pomysł!!

Kit już nawet ze strzałami ale ta kopanina nieskładna przez 15 minut to jest mordęga - jak zdobywam bramke to nie wiem czy sie smiac czy płakać że padła po jakimś durnym błędzie.
Do tego gra gubi serwer raz na 15 minut - po prostu się wylogowuje :D

Nie kupujcie tego badziewia ludzie- nic się nie zmieniło - to wciąz stary dobry Konami jak sprzed dwóch lat i sprzed roku.

A jak chcecie grać offline? - to i task lipa bo na najwyższy poziom wielkiej trudności nie sprawia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej