Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
luki-6:
tak mam ten plik DPFileList.bin na pendrive. W Xboxie jak wejdę w załączniki pendrive to jest napisane, że plik DPFileList.bin uszkodzony. Ale właśnie gra z patchem włącza się, ale gdy zamknę grę i uruchomię ją ponownie to brak wgranego patcha, pendrive wyczyszczony z patcha. Zaraz spróbuje zrobić tak jak piszesz, zobaczę czy będzie poprawnie.
luki-6:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECze. a na pendrive masz DpFileList.bin bo wychodzi na to ze nie wczytuje patcha ten plik jest za to odpowiedzialny. Poprawkę można pobrać już pobierz tylko edita i bolek eklapa..
--- Koniec cytatu ---
Dzięki serdeczne za pomoc, wszystko już gra i gitara jak należy. Wielkie Podziękowania i Szacunek dla Twórców za trud, który włożyli w pracę Dodatku. Fajna Paczka. Mam jeszcze pytanie odnośnie opraw przedmeczowych. Wiem, że Xbox został z tego okrojony przez KONAMI, lepiej w tej kwestii zostali potraktowani użytkownicy PC i PS. No i właśnie czy zamierzasz/acie takie oprawy stworzyć (wgrać) czy w ogóle jest taka możliwość czy da się ?? Fajnie byłoby zobaczyć piłkarzy wychodzących na murawę np. przy hymnie ligi mistrzów czy ligi europy i pokazaniu składu meczowych :)
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzięki serdeczne za pomoc, wszystko już gra i gitara jak należy. Wielkie Podziękowania i Szacunek dla Twórców za trud, który włożyli w pracę Dodatku. Fajna Paczka. Mam jeszcze pytanie odnośnie opraw przedmeczowych. Wiem, że Xbox został z tego okrojony przez KONAMI, lepiej w tej kwestii zostali potraktowani użytkownicy PC i PS. No i właśnie czy zamierzasz/acie takie oprawy stworzyć (wgrać) czy w ogóle jest taka możliwość czy da się ?? Fajnie byłoby zobaczyć piłkarzy wychodzących na murawę np. przy hymnie ligi mistrzów czy ligi europy i pokazaniu składu meczowych :)
--- Koniec cytatu ---
Pracują chłopaki na całym świecie jak tylko się coś zmieni to na pewno załączę do patcha
lukasz88:
Hej panowie jestem nowy na forum wiec prosze o pomoc.A mianowicie...wgralem kilka dni temu z niecierpliwosci tego patcha
REJESTRACJA lub LOGOWANIE usunalem wszytskie pliczki ktore zawieral patch wgralem waszym sposobem patchyka z ekstraklasa i problem polega na tym ze gryzie sie z tym co byl wczesniej...np jest scoreboard z tamtego(liga bbva)logo c+ a popupy sa ekstraklasy.nie dzialaja tez nowe dzwieki itd.probowalem tez wgrac przez horizon ale to nic nie daje jest tak samo.Powtrazam ze tamten jest cakowicie usuniety posiadam wersje xex.Jutri rano usunae calego pesa z dysku i wsyztskie pliki dotyczace jego i wgram wszytsko na"czysto"chyba ze macie jakis inny sposobik.pozdrawiam:)
schaolin360:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam jeszcze pytanie odnośnie opraw przedmeczowych. Wiem, że Xbox został z tego okrojony przez KONAMI, lepiej w tej kwestii zostali potraktowani użytkownicy PC i PS. No i właśnie czy zamierzasz/acie takie oprawy stworzyć (wgrać) czy w ogóle jest taka możliwość czy da się ?? Fajnie byłoby zobaczyć piłkarzy wychodzących na murawę np. przy hymnie ligi mistrzów czy ligi europy i pokazaniu składu meczowych :)
--- Koniec cytatu ---
W ubiegłym roku wyszła taka łatka, dzięki której były sceny przedmeczowe, ale potrzebna była do tego konsola przerobiona RGH, w tym roku będzie pewnie podobnie...
Nawigacja
[#] Następna strona