Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (165/203) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Otoż normalnie mam version 1.04 i dlc 3 ale po wgraniu dpfiles  przestaje otwierac dlc 3. zauwazylem ze w pamieci  jest jeszcze tam oryginalny taki sam plik usuwałem go ale to też nic nie dawalo moze mam to zrobic w innej kolejnosci najpierw wgrac twoje pliki a potem sciagnac z live data pack bo juz nie wiem co robie zle.

--- Koniec cytatu ---
usuń wszystko i wgraj Z neta  dlc zeby mieć versie1,04 i data 3 włącz grę i zobacz a potem ładuj wszystkie pliki
bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
DPFLES.cpk
bolek data.cpk
data.cpk

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolek możesz mi powiedzieć jak i gdzie się zmienia nazwy piłek (w jakim pliku) jeżeli to nie jest tajemnicą? dzięki

--- Koniec cytatu ---
Pewno że nie musisz pliki piłki mieć przekonvertowane pod xboxa a plik to BallCondition.bin ball.bin i InstallVersionBallDp.bin w tych plikach musisz działać tylko z góry powiem ze to nie jest proste i trzeba znać edytor hex :)

GIETKA PALKA:
Wielkie dzieki wszystko dziala jednak zrobilem tak ze usunelem  dlc 1 2 3 z konsoli wrzucilem twoj dpfiles otwarlem gre pobralem dlc 1 2 3 i dziala jedynie mam pytanko czy pen musi byc podlaczony bo jak go odlaczylem to mi sie wlaczyl pes w standardzie a jak znow podlaczylem to dzialalo tak musi byc czy moze cos da sie zrobic ale ogolnie za pomoc bardzo dziekuje kozacki patch

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWielkie dzieki wszystko dziala jednak zrobilem tak ze usunelem  dlc 1 2 3 z konsoli wrzucilem twoj dpfiles otwarlem gre pobralem dlc 1 2 3 i dziala jedynie mam pytanko czy pen musi byc podlaczony bo jak go odlaczylem to mi sie wlaczyl pes w standardzie a jak znow podlaczylem to dzialalo tak musi byc czy moze cos da sie zrobic ale ogolnie za pomoc bardzo dziekuje kozacki patch

--- Koniec cytatu ---
Spoko milej gry heheh jeźeli wszystko przegrałeś z pena na dysk konsoli to nie powinno wyłączać konsoli :)

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolek nazwy są ale cały czas ładuje się piłka,czyli nie jest pod xbox, chyba dam sobie spoko ale dzięki.

--- Koniec cytatu ---
Tak pewno model piłki jest pod Pc trzeba by przekonvertować sobie go

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej