Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (166/203) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolek model piłki jest pod ps3 ale z piłkami pod xbox też problem, wina w edytor hex (jakiego konwertera mam użyć do xboxa?)

--- Koniec cytatu ---
Pes2016MultiConverter spróbuj tym u mnie  działa wszystko hehe po convercie

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjest tylko pes2014multiconverter czy może być bo pes2016multiconverter nigdzie nie ma

--- Koniec cytatu ---
Szukaj na pro evo są tam wszystkie narzędzia poszukaj a ja nie zobacz ten 2014

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnie mogę poszukać pro evo  albo jej już nie ma

--- Koniec cytatu ---

masz tu linka do strony evo
Spoiler for Hiden: REJESTRACJA lub LOGOWANIE

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolek na ps bingo a na xa nie mogę (gdzieś są podwójne pliki i się gryzą), -co to jest za plik ball3 ? też pes14convert  woła o update

--- Koniec cytatu ---
nie wytłumaczę Ci tak opisz mi dokładnie co chcesz zrobić ??? i z kat masz pliki piłki i jakie to są te pliki bo potrzebujesz pliki bin to do nazwy i id piłek no i pliki jako piłka fotka piłki w dds jak ma wyglądać w grze i pliki piłki z modelem i textura :P ogarniasz ?? program multi
w spoiler

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolek widzę że jesteś bardzo życzliwy -mam jeszcze jedno pytanie,prośbę scoreboard  z logo tv po convercie np. z pc do xa lub ps3 odpala ale jest wielkie i przesunięte a loga nie widać, myślę że trzeba by hxd wpisać liczby ale nie wiem jakie i gdzie? z góry dzięki

--- Koniec cytatu ---
To już trzeba mapuv zmieniać wielkości nie bawiłem się z tym :P bo nie mam czasu a tablic mam od znajomego bardzo dużo gotowych na 1 stronie jest link do tablic masz link do strony tu są hex ale dla pc nie ma wsparcja dla xboxa :( samemu trzeba myśleć i bawić się :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej