Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEdzięki bolek (sorry ale tablice z pierwszej strony są trochę przestarzałe )
--- Koniec cytatu ---
hhahah lepsze takie niż wcale :P jak coś ogarniesz daj znać
romulanin:
Witam.Może by ktoś był tak miły i wrzucił całą taką gierkę już z tymi dodatkami i spolszczeniem na jakiś szybki serwer(np.catshare,mega,,,,),...walczę z ta grą od bardzo dawna i za żadne skarby nie widzi mi tych dodatków. Myślę że proszę nie tylko w swoim imieniu.Pozdrawiam i dziękuję:)
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.Może by ktoś był tak miły i wrzucił całą taką gierkę już z tymi dodatkami i spolszczeniem na jakiś szybki serwer(np.catshare,mega,,,,),...walczę z ta grą od bardzo dawna i za żadne skarby nie widzi mi tych dodatków. Myślę że proszę nie tylko w swoim imieniu.Pozdrawiam i dziękuję:)
--- Koniec cytatu ---
nie da sie tak nie stety jaka masz konsole przeróbka czy nie ?? to Ci wyrłumacze
romulanin:
Witam.Skopiowałem pliki i już myślałem,że będziemy pić piwko,ale po pokazaniu się ...... wciśnij dowolny klawisz, wczytaniu danych następuje fatal crash, no i gra się długo uruchamia,jakieś pomysły co z tym fantem zrobić????Konsola rgh,gra complex pal,version 1.04 i dlc 3
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.Skopiowałem pliki i już myślałem,że będziemy pić piwko,ale po pokazaniu się ...... wciśnij dowolny klawisz, wczytaniu danych następuje fatal crash, no i gra się długo uruchamia,jakieś pomysły co z tym fantem zrobić????Konsola rgh,gra complex pal,version 1.04 i dlc 3
--- Koniec cytatu ---
Tak gra się uruchamia długo bo patch około 8 gb zajmuję....
dt80_100E_x36.cpk
dt80_200E_x36.cpk
dt80_300E_x36.cpk
bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
bolek data.cpk
data.cpk
takie pliki masz wgrane i na startowej stronie masz 1.04 i dlc 3