Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (168/203) > >>

MasterD23337:
bbolek83. Witam. Pobrałem dzisiaj wszystkie pliki z pierwszej strony. Mógłbyś mi w prosty sposób napisać w jakiej kolejności wgrywać te wszystkie pliki. Czy muszę najpierw pobrać TU najnowsze przez konsolę? Czy najpierw pliki? Mam konsolę z RGH. Pozdrawiam

romulanin:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak gra się uruchamia długo bo patch około 8 gb zajmuję....
dt80_100E_x36.cpk
dt80_200E_x36.cpk
dt80_300E_x36.cpk
bolek dzwiek.cpk
bolek stadiony.cpk
kitsy bolek.cpk
bolek eklapa.cpk
bolek faces.cpk
faces2.cpk
bolek data.cpk
data.cpk
takie pliki masz wgrane i na startowej stronie masz 1.04 i dlc 3
więc wszystko jest ok usuń edit!!!!!!!!!!!! i odpal grę

--- Koniec cytatu ---
edit usunięty i nadal crash.,mam te pliki skopiowane  i jeszcze DPfiles
po uruchomieniu jest intro ekstraklasy,potem...naciśnij dowolny klawisz ,następnie slychać dżwiek ale jest czarny ekran i po około  minucie wybieram urządzenie,proszę czekać i reset konsoli

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEedit usunięty i nadal crash.,mam te pliki skopiowane  i jeszcze DPfiles
po uruchomieniu jest intro ekstraklasy,potem...naciśnij dowolny klawisz ,następnie slychać dżwiek ale jest czarny ekran i po około  minucie wybieram urządzenie,proszę czekać i reset konsoli

--- Koniec cytatu ---
hmmm??  bardzo dziwne to oznaka ze jest nie zgodny edit z plikami albo nie ma title 1.04 i data pack 3 wtedy jest crash rozumie że masz na stronie naciśnij do wolny klawisz masz 1.04 i data 3 

romulanin:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEhmmm??  bardzo dziwne to oznaka ze jest nie zgodny edit z plikami albo nie ma title 1.04 i data pack 3 wtedy jest crash rozumie że masz na stronie naciśnij do wolny klawisz masz 1.04 i data 3

--- Koniec cytatu ---
już sobie poradziłem,wywaliłem cały save z mojego dawnego pes-a ,wgrałem wszystko jeszcze raz i gra śmiga aż miło,świetna robota :)dziękuję i pozdrawiam........"legia albo śmierć" ;)Za taką pracę należy się nie tylko piwko,ale beczka w realu!!

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjuż sobie poradziłem,wywaliłem cały save z mojego dawnego pes-a ,wgrałem wszystko jeszcze raz i gra śmiga aż miło,świetna robota :)dziękuję i pozdrawiam........"legia albo śmierć" ;)Za taką pracę należy się nie tylko piwko,ale beczka w realu!!

--- Koniec cytatu ---
Thx za opinie no i za docenienie włożonej pracy w dodatek :P miłej gry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej