Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole
[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan
matip7:
Witam. Czy z tego patcha można wyciągnąć same nazwy, stroje, herby i transfery pod przerobioną konsolę lub znacie jakieś option file bo nic nie mogę znaleźć. Nie interesuje mnie nasza ekstraklasa :) ale bardzo doceniam pracę włożoną w tego patcha. Proszę o info
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam. Czy z tego patcha można wyciągnąć same nazwy, stroje, herby i transfery pod przerobioną konsolę lub znacie jakieś option file bo nic nie mogę znaleźć. Nie interesuje mnie nasza ekstraklasa :) ale bardzo doceniam pracę włożoną w tego patcha. Proszę o info
--- Koniec cytatu ---
herby koszulki można drużyn i zawodników nie wyciągniesz bo są one robione w plikach.bin musisz samemu edytować drużyny itp chyba ze wgrasz sobie patcha z eklapa i w exportujesz druzyny które Cie interesują i później zaimportujesz do siebie :) transferów też nie wyciągniesz bo jest to kolejny plik bin heheeeh jest dużo patchów pod xsa szukaj w necie
matip7:
Dzieki za info. Glównie chodzi mi wlasnie o herby oraz strohe any byly oryginalne w lidze angielskiej i pozistalych druzynach. Jak cos die da zrobic to prosze o pomoc
romulanin:
Mistrzu bbolek83 mam jeszcze dwa pytanka:-zniknęła mi czerwona linia oznaczająca spalony,czy tak ma być czy trzeba ją gdzieś włączyć...i drugie:część stadionów ma jakiś dziwny kolor trawy,tak jakby ktoś jej wcześniej nie podlał jest taka wytarta i jasna no chyba ,że mają kreta :) :) :)można coś z tym zrobić??
fotka z Allianz Arena...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMistrzu bbolek83 mam jeszcze dwa pytanka:-zniknęła mi czerwona linia oznaczająca spalony,czy tak ma być czy trzeba ją gdzieś włączyć...i drugie:część stadionów ma jakiś dziwny kolor trawy,tak jakby ktoś jej wcześniej nie podlał jest taka wytarta i jasna no chyba ,że mają kreta :) :) :)można coś z tym zrobić??
fotka z Allianz Arena...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
--- Koniec cytatu ---
Tak czerwonej linii nie ma tak jak w tv na meczach :P kolor muraw trzeba by zmienić na nowe trawniki heheh znaczy nowe murawy :)
Nawigacja
[#] Następna strona