Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (175/203) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzieki za odpowiedz zaraz działam . Jak próbowałem nieudolnie zainstalować go poprzednio to po zgraniu przez Harizon zgrywając już potem pliki na dysk na konsoli nie mogłem odnaleźć pliku  DPFILES o którym wspominałeś że trzeba go zgrać. Kolejną rzeczą która nie wiem czy ma wiekszy wpływ jest że jak na filmiku jest pokazane  jak klika za pierwszy razem w "Inject " po czym klika na edit 000000  wyskakuję tam ltam jak gdyby jakieś konto , u mnie takiego czegoś nie ma . Nastepnie TU2 wygasło na tej stronie .
Kompletnie jestem lewy w te klocki wiec prosze o wyrozumiałość :)

--- Koniec cytatu ---
edit0000 nie wgrywaj wogule to wgraj tylko TU3 I 4 no dpfiles jest bardzo ważny bez niego nie będzie działać ogólnie te pliki co Ci napisałem musza być wszystkie razem na dysku konsoli bo nie zadziała patch

ajtuj93:
W takim razie dlaczego ten plik mi sie nie chce skopiować na pednrive ?  Pendrive może nie czytać takie pliku jak .bin ?

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW takim razie dlaczego ten plik mi sie nie chce skopiować na pednrive ?  Pendrive może nie czytać takie pliku jak .bin ?

--- Koniec cytatu ---
Dpfiles nie chce Ci sie wgrać ??? odczytaj wiadomość prywatna

ajtuj93:
Wszystko działa jak należy sam bym sobie nie poradził jako świeżak :) Dzieki Bolek za pomoc i propsy za wykonaną pracę  niczego jak dla mnie nie brakuje :)

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolek dasz mi  wskazówkę jak wgrać inny komentarz?

--- Koniec cytatu ---
grę  musisz mieć przerobiona w xex i konsole rgh w innym przypadku jak nie posiadasz tego nie da się komentarza wgrać

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej