Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

[X360] Polska Ekstraklasa i 1 Liga 15/16 v5 + DLC 3 GOTOWA by bbolek83&Shakugan

<< < (177/203) > >>

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMożna prosić o poprawę tych stadionów...Alianz,Konami gdyż ma słaby kolor trawy. Zauważyłem,że kolor trawy jest super jak rozgrywa się np.ligę mistrzów,ale w szybkich meczach tek kolor jest fatalny. Bbolek83 zadziałasz coś tym fantem?Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
tak poprawione już jest znaczy murawy :P

romulanin:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak poprawione już jest znaczy murawy :P

--- Koniec cytatu ---
A już są te poprawki do pobrania?

felicia1:
bolek mały problem słuchaj wgrałem sobie nowe  zestawy Hondurasu i w edycji są trzy i czwarty bramkarza  a przed meczem przy wyborze strojów są tylko dwa, gdzie to zmienić w jakim pliku aby stroje były trzy? dzięki

bbolek83:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbolek mały problem słuchaj wgrałem sobie nowe  zestawy Hondurasu i w edycji są trzy i czwarty bramkarza  a przed meczem przy wyborze strojów są tylko dwa, gdzie to zmienić w jakim pliku aby stroje były trzy? dzięki

--- Koniec cytatu ---
Oj to musisz w pliki unicolor.bin działać :)
Gotowa poprawka pobierać można 1 strona data 1.05.2016 aaa usuńcie edit i stwórzcie w grze sobie :P

bober7:
Witam posiadam konsole nieprzerobioną i oryginalnego pesa 2016, wgrałem pliki przez horizona na usb (oprócz title update) przekopiowałem na dysk konsoli uruchamiam Pesa, start i przy wczytywaniu z dysku zawiesza sie na now loading...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej