Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)

<< < (22/26) > >>

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie. Po wgraniu spolszczenia do PTE patch 4.0 znikają mi nazwiska menagerów i ich zdjęcia. W menu każdy nazywa się R.Martins natomiast w BaL J.Jesus. Jakieś sugestie? :-)

--- Koniec cytatu ---

W tym spolszczeniu tak czasami bywa że jak zainstalujesz to coś ci znika innego :) i nie da się grać bo poco skoro nie ma np zdjęć i nazwisk managerów 

Kubsulec:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW tym spolszczeniu tak czasami bywa że jak zainstalujesz to coś ci znika innego :) i nie da się grać bo poco skoro nie ma np zdjęć i nazwisk managerów 

--- Koniec cytatu ---

Daremna próba oczernienia - trzeba mieć na to argumenty, a nie kierować się samą nienawiścią. Nie pochwalam tego, co zrobił tommy, ale cóż, on przynajmniej miał cokolwiek do przekazania.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie. Po wgraniu spolszczenia do PTE patch 4.0 znikają mi nazwiska menagerów i ich zdjęcia. W menu każdy nazywa się R.Martins natomiast w BaL J.Jesus. Jakieś sugestie? :-)

--- Koniec cytatu ---

Jesteś pewien, że stało się to po instalacji spolszczenia? Grasz na oryginale, czy piracie; jaką wersje patcha wybrałeś w selectorze (online, online licensed, offline)? Jeśli zależy ci na czasie, napisz do nas na FB, tam jesteśmy cały czas :) Pozdrawiam!

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDaremna próba oczernienia - trzeba mieć na to argumenty, a nie kierować się samą nienawiścią. Nie pochwalam tego, co zrobił tommy, ale cóż, on przynajmniej miał cokolwiek do przekazania.

Jesteś pewien, że stało się to po instalacji spolszczenia? Grasz na oryginale, czy piracie; jaką wersje patcha wybrałeś w selectorze (online, online licensed, offline)? Jeśli zależy ci na czasie, napisz do nas na FB, tam jesteśmy cały czas :) Pozdrawiam!

--- Koniec cytatu ---

Tak wiem zgadzam się z tobą kubsulec wiec nie mam nic do ciebie, ale to dobrze powiedziałeś, że trzeba mieć argumenty i ktoś o tym zapomniał, ale to po mnie ....., dobra, bo to nie forum na spam tylko co innego.
Dzięki i pozdrawiam na razie.

Sienkiewko:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJesteś pewien, że stało się to po instalacji spolszczenia? Grasz na oryginale, czy piracie; jaką wersje patcha wybrałeś w selectorze (online, online licensed, offline)? Jeśli zależy ci na czasie, napisz do nas na FB, tam jesteśmy cały czas :) Pozdrawiam!

--- Koniec cytatu ---

Tak jestem pewien :-) ale już ogarnąłem :-) za dużo znaczonych plików w generatorze dzięki za zainteresowanie :-)

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW tym spolszczeniu tak czasami bywa że jak zainstalujesz to coś ci znika innego :) i nie da się grać bo poco skoro nie ma np zdjęć i nazwisk managerów

--- Koniec cytatu ---

Wiem że nie powinno się dyskutować z idiotami... dlatego nie będę komentować ludzi z upośledzeniem...

REJESTRACJA lub LOGOWANIEJuż kiedyś miałem dodać, ale wylatywało mi z głowy. Taki coś znalazłem:

Oczywiście ja wiem o co chodzi, ale jakbyście jeszcze robili jakąś poprawkę to podrzucam

--- Koniec cytatu ---

Tak niestety to jest niezależne od nas, bo w samym tłumaczeniu jest ono przetłumaczone jak należy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej