Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)
OnoMatoPeja:
Jesteś pewien że spolszczenie Twoje działa poprawnie z darmowym pesem myClub, na zasadzie zmiany nazwy pliku .cpk i skopiowaniu do folderu Data ?
Działa tylko napis jak na zdjęciu, reszta to angielski.
Kubsulec:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJesteś pewien że spolszczenie Twoje działa poprawnie z darmowym pesem myClub, na zasadzie zmiany nazwy pliku .cpk i skopiowaniu do folderu Data ?
--- Koniec cytatu ---
To ja odpowiadam za informację, że spolszczenie działa na darmowym PESie. Nadal ją potwierdzam, gdyż sprawdzałem 3 razy - odpowiedzialność spada na mnie. Problem w tym, że na FB napisałem, żeby spolszczenie instalować TAK SAMO jak przy oryginalnej grze, wrzucając je do folderu download i generując DpFileList - co nie zostało tutaj przekazane. Moje niedopatrzenie.
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJesteś pewien że spolszczenie Twoje działa poprawnie z darmowym pesem myClub, na zasadzie zmiany nazwy pliku .cpk i skopiowaniu do folderu Data ?
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Korekta w pierwszym poście. Spolszczenie wrzucamy do folderu DOWNLOAD i dodajemy za pomocą programu DpFileList Generator. (Tak jak zawsze)
BlaseR9:
Już kiedyś miałem dodać, ale wylatywało mi z głowy. Taki coś znalazłem:
Oczywiście ja wiem o co chodzi, ale jakbyście jeszcze robili jakąś poprawkę to podrzucam
Sienkiewko:
Mam pytanie. Po wgraniu spolszczenia do PTE patch 4.0 znikają mi nazwiska menagerów i ich zdjęcia. W menu każdy nazywa się R.Martins natomiast w BaL J.Jesus. Jakieś sugestie? :-)
Nawigacja
[#] Następna strona