Dobra robota panowie, w przeciwieństwie do spolszczenia Krissa12, to działa mi bardzo dobrze na PTE Patch. Instaluje się bez najmniejszego problemu. Polecam
Myślę, że teraz pora na Polski komentarz, w 15 tego trochę brakowało (no chyba że przegapiłem). Było by jeszcze ciekawiej.
Świetna robota, pozdrawiam.
Muszę znowu zapracować na swoje "imię", ze względu na to że z Krissem już nie współpracuje bo po prostu mi zawadzał. Większość pomysłów w Nieoficjalnym Spolszczeniu była moja (instalatory, instrukcje, tłumaczone porady, trening na wzór FIFY, forma drugoosobowa, ikonki pozycji, wszystkie łatki które się pojawiały były tylko moją pracą np. DLC z mistrzostwami i przetłumaczonymi grafikami w PES 14). W tym roku jak dobrze pójdzie będą przetłumaczone filmiki i cała grafika. Chciałbym żeby Spolszczenie było w pewnym sensie tylko łatką, która zmienia napisy i przetłumaczy oryginalnie to co powinno być przetłumaczone przez twórców. Wiesz, nie ma sensu robić własnej wizji Ikonek Pozycji czy innych dodatków, skoro nie każdemu może to przypaść do gustu, a tak to co już jest wszystkim znane z oryginału, będzie tylko lekko doszlifowane i przetłumaczone
O dziwo, w tym roku Instalator wyszedł na tyle dobrze, że mało ludzi ma problem z zainstalowaniem tłumaczenia. Jedynym problemem jest ten DpFileLIst 1.6 DLC, który jest zbugowany a o którym dowiedziałem się dopiero jak inni gracze zaczeli mieć z nim problem. Na szczęście wszystko jakoś poszło do przodu
NA MIKOŁAJA OBIECUJĘ ZROBIĆ WAM PREZENT