Hoł hoł hoł. Mikołaj zagląda nie tylko do domów dzieci ale i na fora fanów serii Pro Evolution Soccer
Dziś dla was przygotowałem kilka prezentów.
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V1.1opracowane przez autorów: Tommy9999pl oraz Kubsulec. Co znajdziemy w nowym poprawionym wydaniu tłumaczenia?
W WERSJI 1.1:-Przetłumaczone nowo pojawiające się kwestie z DLC 2.0 (np. Mecz Towarzyski myClub, Pomoc w myClub)
-Przetłumaczone pominięte kwestie w trybach (National announced... itd.)
-Skorygowane i poprawione stylistyczne teksty (Poprawiono Wielkie litery, dodano znaki interpunkcyjne, przecinki, dwukropki... itd.)
-Poprawione ogólne teksty Osiągnięciach/Poradach/myClub/Nagłówkach w Trybie Kariery, Menu Głównym i inne drobniejsze poprawki.
-Spolszczenie dograne do wersji indywidualnej (Do patchów)
+ WSZYSTKO TO CO BYŁO ZAWARTE W WERSJI 1.0, czyli:-W PEŁNI PRZETŁUMACZONE DZIAŁY: MyClub, Tryb Kariery, Zostań Legendą, Puchary/Liga, Trening, Opcje, Wszystkie Tryby Sieciowe.-NOWE TŁO NA EKRANIE STARTOWYM-POLSKIE IKONY POZYCJI -POLSKIE NARODOWOŚCI PIŁKARZY!-POLSKIE MENU GŁÓWNE ORAZ PRZETŁUMACZONE W NIM KAFELKI-PRZETŁUMACZONE OBRAZKI LIG WYSTĘPUJĄCE W TRYBIE MyClub (przy awansie)-PRZETŁUMACZONE IKONY STRATEGII ZESPOŁU ORAZ W TRYBIE myClub-Przetłumaczone nazwy kontynentów (bez nazw państw)
-Przetłumaczone podpisy przy zapisie gry i powtórkach (Elapsed Time, Scorer:)
-Przetłumaczone Sztuczki oraz Porady!
-Nowe nazwy Umiejętności oraz Style gry zawodników
-Skorygowano teksty z formy bez osobowej na formę w drugiej osobie (Zarządzaj Zespołem, Możesz, Pamiętaj - Projekt opracowany przez Tommy99999pl!)
-Spolszczenie kompatybilne z każdym patchem!
-Spolszczenie domyślnie podmienia język
ENGLISH, nie ENGLISH US!!! (Sprawdźcie po instalacji!)
-Przetłumaczone Osiągnięcia zdobywane w trakcie gry.
-Instalator wraz z instrukcją oraz odpowiednim oprogramowaniem w zestawie. (Wersja Indywidualna - Do patchów i bez)
EDIT 5.02.16 - UWAGA!!! SPOLSZCZENIE JEST RÓWNIEŻ KOMPATYBILNE Z DARMOWĄ WERSJĄ PRO EVOLUTION SOCCER 2016 myCLUB. Wystarczy umieścić Spolszczenie do folderu DOWNLOAD i dodać do pliku DpFileList.bin programem DpFileList Generator.
(W instalatorze na pulpicie)
Screen na dowód:
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE Tłumaczenie:Tommy9999pl, KubsulecTesty:Tommy9999pl, Albra, Kubsulec,Poprawa stylistyczna: Dziadek, Kubsulec,Okładka:K18Pamiętajcie! Nie mam możliwości sprawdzić Spolszczenia w każdych warunkach i na każdym systemie.Spolszczenie opracowywałem na Win7 64bit, a do edycji pliku DpFileList posłużył mi program "DpFileList UPDATE 1.6 DLC 1.0" =============================================================================================
JAK ZAINSTALOWAĆ SPOLSZCZENIE?
- JEŚLI MASZ JUŻ ZAINSTALOWANE NASZE SPOLSZCZENIE W WERSJI 1.0: WYSTARCZY ZAINSTALOWAĆ PLIK ZA POMOCĄ INSTALKI I SPRAWDZIĆ GRĘ BEZ KORZYSTANIA Z PROGRAMU DPFILELIST (Instalator wtedy podmieni tylko plik na nowy a my nie będziemy musieli ponownie wstukiwać go przez programy typu DpFileList)
- W INNYM PRZYPADKU SKORZYSTAJ Z INSTALATORA W PEŁNI KORZYSTAJĄC Z PROGRAMU DPFILELIST 1.6 I INSTRUKCJI ZAŁĄCZONEJ W FOLERZE NA PULPICIE - CZYTAJCIE UWAŻNIE INSTRUKCJE.
EDIT 07.11.15 : Niektóre MODY, które posiadają własne SELECTORY, działają w taki sposób, że po zmianie np. GRY OFFLINE na ONLINE, przełączają w programie pliki .cpk.
Z tego też powodu, plik DpFileList ma znowu inną listę plików do wczytania, więc za każdym razem gdy będziemy chcieli przełączać się pomiędzy grą SIECIOWĄ a OFFLINE, musimy dodać spolszczenie jeszcze raz. Najważniejsze, żeby po przełączeniu sprawdzić jakie pliki są aktualnie dodane w pliku DpFileList.bin, wybrać w programie TYLKO TE, które tam są i dodać na końcu nasze spolszczenie. PRZYKŁAD: PTE 2.0 PATCH.
=============================================================================================
I NA KONIEC KILKA CIEKAWOSTEK
NR. 1 - EKTRAKLASA MOD by BBOLEK83 (XBOX 360!!!) z DOGRANYM I ODPOWIEDNIO SKORYGOWANYM SPOLSZCZENIEM! LINK DO TEMATU:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
***Stale przy niej pracujemy i pomagamy Bolkowi poprawiać wszystkie napotkane błędy w tekstach.
NR. 2 - Przyszły EKSTRAKLASA MOD na PC (Slavo i spółka) będzie zawierać nasze skorygowane i dostosowane OFICJALNE SPOLSZCZENIE! Jeszcze raz dzięki za zaufanie!I NA KONIEC, CIEKAWOSTKA NR. 3 -
PROJEKT "POLSKI KOMENTARZ PES 2016 by TOMMY9999PL!"
Po długich próbach, testach i szukaniu możliwości stworzenia własnego komentarza, dziś mogę oficjalne powiedzieć: JESTEM W STANIE ZROBIĆ POLSKI KOMENTARZ do PES 2016!
Jednak do tego NIEZBĘDNA będzie wasza pomoc, więc w okolicach świąt powinien pojawić się osobny temat o KOMENTARZU w tym dziale!!! GALERIA SCREENÓW Z OFICJALNEJ WERSJI SPOLSZCZENIA v.1.1 :
W RAZIE PYTAŃ WPADAJCIE NA NASZ FANPAGE:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE