Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)
youngd:
Cześć. Dzięki wielkie za Waszą pracę! Wykonaliście super robotę! Gratulacje i dzięki baaaaardzo!
Abyście mogli jak najlepiej dopracować spolszczenie poniżej macie screena z nieprzetłumaczonym tekstem. Nie odbierajcie tego w taki sposób że się czepiam. Spolszczenie jest super, a ten tekst to na razie jedyne co znalazłem nieprzetłumaczone. Pisze o tym problemie tylko po to żebyście mogli jeszcze lepiej dopracować projekt :-)
Pozdrawiam.
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECześć. Dzięki wielkie za Waszą pracę! Wykonaliście super robotę! Gratulacje i dzięki baaaaardzo!
Abyście mogli jak najlepiej dopracować spolszczenie poniżej macie screena z nieprzetłumaczonym tekstem. Nie odbierajcie tego w taki sposób że się czepiam. Spolszczenie jest super, a ten tekst to na razie jedyne co znalazłem nieprzetłumaczone. Pisze o tym problemie tylko po to żebyście mogli jeszcze lepiej dopracować projekt :-)
Pozdrawiam.
--- Koniec cytatu ---
Screen poprawiony :) W wersji 1.1, która niedługo się ukaże będzie poprawiony. Dzięki za wsparcie :)
ibraPSG:
Witam, Dobra Robota! ;)
Mam pytanie: Czy do wersji, która będzie przeznaczona na x360 potrzebna jest modyfikacja RGH, czy będzie możliwość wgrania spolszczenia w oryginalnych konsolach i LT 3.0 ??
kamillo2001:
wiam podaj
--- Cytuj ---urztkownik
hasło
--- Koniec cytatu ---
do tego wątku
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, Dobra Robota! ;)
Mam pytanie: Czy do wersji, która będzie przeznaczona na x360 potrzebna jest modyfikacja RGH, czy będzie możliwość wgrania spolszczenia w oryginalnych konsolach i LT 3.0 ??
--- Koniec cytatu ---
Witaj. Nic a nic nie będzie potrzebne, poza czymś do zrzucenia Spolszczenia na dysk (nawet 4 GB SLIM). Osobiście mam 4 GB z rozbudowanym dyskiem, a samo Spolszczenie jest wgrane do DLC 1.0. Efekt będzie taki, że każdy kto zainstaluje dowolny patch z wymaganym DLC 1.0, będzie mieć działające Spolszczenie.
Mój tester korzysta ze Spolszczeniu w Ekstaklasie patch na X-360, a sama konsola jest z kolei przerobiona na RGH.
Zrobię to tak aby banalnie dało się wgrywać Spolszczenie do konsoli :)
Nawigacja
[#] Następna strona