Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)

<< < (6/26) > >>

ibraPSG:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitaj. Nic a nic nie będzie potrzebne, poza czymś do zrzucenia Spolszczenia na dysk (nawet 4 GB SLIM). Osobiście mam 4 GB z rozbudowanym dyskiem, a samo Spolszczenie jest wgrane do DLC 1.0. Efekt będzie taki, że każdy kto zainstaluje dowolny patch z wymaganym DLC 1.0, będzie mieć działające Spolszczenie.
Mój tester korzysta ze Spolszczeniu w Ekstaklasie patch na X-360, a sama konsola jest z kolei przerobiona na RGH. 
Zrobię to tak aby banalnie dało się wgrywać Spolszczenie do konsoli :)

--- Koniec cytatu ---
No to pięknie, czekam z niecierpliwością... ;)

PappGarcia:
Dobra robota panowie, w przeciwieństwie do spolszczenia Krissa12, to działa mi bardzo dobrze na PTE Patch. Instaluje się bez najmniejszego problemu. Polecam ;D
Myślę, że teraz pora na Polski komentarz, w 15 tego trochę brakowało (no chyba że przegapiłem). Było by jeszcze ciekawiej.
Świetna robota, pozdrawiam.

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDobra robota panowie, w przeciwieństwie do spolszczenia Krissa12, to działa mi bardzo dobrze na PTE Patch. Instaluje się bez najmniejszego problemu. Polecam ;D
Myślę, że teraz pora na Polski komentarz, w 15 tego trochę brakowało (no chyba że przegapiłem). Było by jeszcze ciekawiej.
Świetna robota, pozdrawiam.

--- Koniec cytatu ---

Muszę znowu zapracować na swoje "imię", ze względu na to że z Krissem już nie współpracuje bo po prostu mi zawadzał. Większość pomysłów w Nieoficjalnym Spolszczeniu była moja (instalatory, instrukcje, tłumaczone porady, trening na wzór FIFY, forma drugoosobowa, ikonki pozycji, wszystkie łatki które się pojawiały były tylko moją pracą np. DLC z mistrzostwami i przetłumaczonymi grafikami w PES 14). W tym roku jak dobrze pójdzie będą przetłumaczone filmiki i cała grafika. Chciałbym żeby Spolszczenie było w pewnym sensie tylko łatką, która zmienia napisy i przetłumaczy oryginalnie to co powinno być przetłumaczone przez twórców. Wiesz, nie ma sensu robić własnej wizji Ikonek Pozycji czy innych dodatków, skoro nie każdemu może to przypaść do gustu, a tak to co już jest wszystkim znane z oryginału, będzie tylko lekko doszlifowane i przetłumaczone :) 
O dziwo, w tym roku Instalator wyszedł na tyle dobrze, że mało ludzi ma problem z zainstalowaniem tłumaczenia. Jedynym problemem jest ten DpFileLIst 1.6 DLC, który jest zbugowany a o którym dowiedziałem się dopiero jak inni gracze zaczeli mieć z nim problem. Na szczęście wszystko jakoś poszło do przodu :) NA MIKOŁAJA OBIECUJĘ ZROBIĆ WAM PREZENT :)

BlaseR9:
ja miałem ten problem, że po instalacji Twojego spolszczenia do PTE Patcha zresetowało mi nazwy klubów, nie wszystkich, ale głównie w 'others teamach'. Być może też przez to, że PTE było robione na English US, a Twoje jest chyba na English.

Palacio:
Wszystko działa z PTE pewnie nie włączyłeś jakiegoś niezbędnego cpka. Ja instalowałem właśnie przez DpFileLIst 1.6 DLC i wszystko działa w porządku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej