Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)
psiotek:
Po aktualizacji gry 3 grudnia brak języka polskiego? Czy to tylko u mnie? Jakieś rozwiązanie?
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo aktualizacji gry 3 grudnia brak języka polskiego? Czy to tylko u mnie? Jakieś rozwiązanie?
--- Koniec cytatu ---
Bardzo proste rozwiązanie. Po aktualizacji Pakietu DLC 2.0 aktualizuje się w folderze DOWNLOAD plik DpFileList.bin .
Czyli innymi słowy mówiąc, w pliku nie ma dogranego naszego spolsczenia, tylko plik z DLC 1.0 i DLC 2.0
Jeśli korzystasz z jakiegoś patcha który nie jest dostosowany do DLC 2.0, grę może w każdym miejscu wyrzucić.
Jesli nie działa spolszczenie, musisz je jeszcze raz dodać za pomocą programu DpFileList Generator :)
Dodaj wszystko poza patchem który nie działa pod DLC 2.0 , lub omiń plik Dt200 jeśli grasz na piracie i nie chcesz mieć nowego DLC, a stary patch i sprawne spolszczenie.
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBardzo proste rozwiązanie. Po aktualizacji Pakietu DLC 2.0 aktualizuje się w folderze DOWNLOAD plik DpFileList.bin .
Czyli innymi słowy mówiąc, w pliku nie ma dogranego naszego spolsczenia, tylko plik z DLC 1.0 i DLC 2.0
Jeśli korzystasz z jakiegoś patcha który nie jest dostosowany do DLC 2.0, grę może w każdym miejscu wyrzucić.
Jesli nie działa spolszczenie, musisz je jeszcze raz dodać za pomocą programu DpFileList Generator :)
Dodaj wszystko poza patchem który nie działa pod DLC 2.0 , lub omiń plik Dt200 jeśli grasz na piracie i nie chcesz mieć nowego DLC, a stary patch i sprawne spolszczenie.
--- Koniec cytatu ---
nie ominiesz chyba DLC 2. Exe to wykrywa bynajmniej u mnie chce pobrać je.U mnie po wgraniu w ML występują jakieś duże spacje. Może to wina przez to bo Konami dodało jakąś czcionkę.
tommy9999pl:
Ja mam aktualnie w pliku DpFileList , DLC 1.0, DLC 2.0 i Spolszczenie. Musiałem je dodać programikiem. Działać działa, w grze nie mam żadnych skoków czcionek, a jedynie co było to kilka słów "NoString" czyli teksty które powinny tam być a ich nie ma, bo jeszcze nie dograłem tekstów z nowego DLC. To tyle. Na piratach powinno działać bez problemowo.
ibraPSG:
Siema widziałem w wątku z Polska Ekstraklasa, że zrobiłeś już spolszczenie do xbox360
Ja doceniam pracę chłopaków, którzy tworzą Ektraklasę i 1 ligę polską, ale mnie te rozgrywki nie interesują...
Mogę twoje spolszczenie zainstalować też z innym patchem ??
Pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona