Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)
BlaseR9:
a powiedz mi, jak instaluje spolszczenie i mam już PTE zainstalowane, to w DpFileList zaznaczam wszystkie pliki, te od spolszczenia i od PTE?
PappGarcia:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa powiedz mi, jak instaluje spolszczenie i mam już PTE zainstalowane, to w DpFileList zaznaczam wszystkie pliki, te od spolszczenia i od PTE?
--- Koniec cytatu ---
Ja zaznaczyłem wszystkie i działa.
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja miałem ten problem, że po instalacji Twojego spolszczenia do PTE Patcha zresetowało mi nazwy klubów, nie wszystkich, ale głównie w 'others teamach'. Być może też przez to, że PTE było robione na English US, a Twoje jest chyba na English.
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa powiedz mi, jak instaluje spolszczenie i mam już PTE zainstalowane, to w DpFileList zaznaczam wszystkie pliki, te od spolszczenia i od PTE?
--- Koniec cytatu ---
Najpierw musisz sobie ustawić w Selectorze te opcje które Cie interesują, np. gra online, stroje itd.
Po wszystkim włączasz program do DpFileList (najlepiej 1.6 bez DLC w nazwie) i sprawdzasz w aktualnym pliku DpFileList.bin jakie znajdują się w nim pliki CPK.
Wtedy zaznaczasz te pliki, które są w pliku DpFileList a na koniec zaznaczasz nasze Spolszczenie. Generujesz plik i działa.
Po prostu PTE ma osobne pliki do sieci i osobne do gry offline i nigdy nie będą razem znajdować się w pliku DpFileList.bin jednocześnie. Musisz wskazać w tym przypadku konkretnie.
EDIT: DOSŁOWNIE NA MOIM PRZYKŁADZIE
Mam nadzieję że pomogłem :)
ibraPSG:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENA MIKOŁAJA OBIECUJĘ ZROBIĆ WAM PREZENT :)
--- Koniec cytatu ---
Liczę na wersję dla Xbox360 ;D
BlaseR9:
WIELKIE DZIĘKI TOMMY! Wszystko działa jak należy! :D
Nawigacja
[#] Następna strona