Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2016 V 1.1! + KOMPATYBILNY Z PES myCLUB (FREE)

<< < (20/26) > >>

Dejvid844:
Witam mam problem z wgraniem tego Spolszczenia mianowicie niedziała mi dalej mam Angielski mam patcha PES16.Update.3(v1.03.00).Incl.DLC.Pack.2.00. Pomóżcie

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam problem z wgraniem tego Spolszczenia mianowicie niedziała mi dalej mam Angielski mam patcha PES16.Update.3(v1.03.00).Incl.DLC.Pack.2.00. Pomóżcie

--- Koniec cytatu ---

Podaj nam odrobinę więcej konkretów. Program DpFileList działa jak należy?
Post Połączony REJESTRACJA lub LOGOWANIESpolszczenie działa z pes 2016 myclub FTP ? Ktoś sprawdzał ?

--- Koniec cytatu ---

Właśnie pojawiło się info w GŁÓWNYM POŚCIE.

W skrócie: TAK, DZIAŁA :)

Własnie zauważyłem... xD

Maxi178PL:
Witam, wgralem DLC 2.0 , pozniej spolszczenie wszystko pieknie ale gdy wczytam juz obojetnie jaki mecz to mnie wywala do pulpitu. Gdy wgram od nowa patcha 2.0, gra jest po ANG ale nic nie wywala.. Jakies pomysly?

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, wgralem DLC 2.0 , pozniej spolszczenie wszystko pieknie ale gdy wczytam juz obojetnie jaki mecz to mnie wywala do pulpitu. Gdy wgram od nowa patcha 2.0, gra jest po ANG ale nic nie wywala.. Jakies pomysly?

--- Koniec cytatu ---

Zrób Screena plików w folderze DOWNLOAD  i napisz jakie pliki znajdują się w DpFileList.bin

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtommy9999pl-Czy można i w jaki sposób zainstalować spolszczenie na PS3?

--- Koniec cytatu ---

TAK, jeśli jest przerobiona konsola i można do niej wgrywać pliki za pomocą menadżera plików.
Jednak projektu PS3 nie zaczynaliśmy bo zwyczajnie nie mamy możliwości przy tym siedzieć.
Póki co jedynie X-360/PC

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej