Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
8 czerwca 2007 - PIERWSZY TURNIEJ Z NAGRODAMI
Gattuso:
MACIEK PL znowu si? zachwoujesz jak si? zachowywa?e? kiedy? ty sie nie zmienisz nigdy ale ok dla ka?dego kto czyta to od nowa.
Gra?em ostatni mecz w grupie z graczem MARKUS<inter>mecz zacz?? si? na moim hoscie wszystko by?o ok po 1 po?owie 3:1 dla mnie ,POdczas 2 po?owy na hoscie Markusa w 65 min MARKUSA wywala !!!!wraca dogadujemy si? ?e dogrywamy dokladnie 25:00 ani sekundy d?u?ej .Gramy strzelam fartem bo fartem bramke dok?adnie w 24:57 minucie meczu .WYnik 4:1 dla mnie .Markus zaczyna od polowy i wybija pilke po czym wychodzimy .Je?li kto? nie wierzy mi na s?owa a ma prawo pokazuje screena jak i wypowied? rywala !!!!!!!!!!!!!
<[inDEP]Gatti> <[inDEP]Gatti> dokladnie
<[inDEP]Gatti> <[GtB]Markus> ale strzeliles wczesniej
<[inDEP]Gatti> <[GtB]Markus> bo to juz sie zaczelo
<[inDEP]Gatti>
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Czarno na bia?ym a ty MACIEK zachowujesz si? jak dzieciak tyle ci powiem, uwa??j bo kto? CI uwierzy ?e si? wycofa?e? sam z siebie .....DZIEKI M?CICIEL za reprymende wida? starych nawyków Macka ci?g dalszy......
Balcerr:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMACIEK PL znowu si? zachwoujesz jak si? zachowywa?e? kiedy? ty sie nie zmienisz nigdy ale ok dla ka?dego kto czyta to od nowa.
Gra?em ostatni mecz w grupie z graczem MARKUS<inter>mecz zacz?? si? na moim hoscie wszystko by?o ok po 1 po?owie 3:1 dla mnie ,POdczas 2 po?owy na hoscie Markusa w 65 min MARKUSA wywala !!!!wraca dogadujemy si? ?e dogrywamy dokladnie 25:00 ani sekundy d?u?ej .Gramy strzelam fartem bo fartem bramke dok?adnie w 24:57 minucie meczu .WYnik 4:1 dla mnie .Markus zaczyna od polowy i wybija pilke po czym wychodzimy .Je?li kto? nie wierzy mi na s?owa a ma prawo pokazuje screena jak i wypowied? rywala !!!!!!!!!!!!!
<[inDEP]Gatti> <[GtB]Markus> ale strzeliles wczesniej
<[inDEP]Gatti> <[GtB]Markus> bo to juz sie zaczelo
<[inDEP]Gatti>
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Czarno na bia?ym a ty MACIEK zachowujesz si? jak dzieciak tyle ci powiem, uwa??j bo kto? CI uwierzy ?e si? wycofa?e? sam z siebie .....DZIEKI M?CICIEL za reprymende wida? starych nawyków Macka ci?g dalszy......
--- Koniec cytatu ---
po pierwsze to tu jest 26 minuta, a nie dokladnie 25 i ani minuty dluzej :D
Po drugie, rozmawialem z marcusem i mowil inaczej.
maciek_pl:
po 1 to wpusciclem gracz balcerr, markus i gatuso na nasz pokj zarzadu obydwoje powiedzili ze gatusoo strzeli bramke w 25 minucie i 55 sekudzie. natomisat gatuuso mowi ze w 24;57....
a oto moje pytanie skoro strzeli w 24 minucie i 55 sekundzie czmu pokazuej scren odrazu po rozpocz?ciu meczy z 26 minuty a co sie stalo z 25 minut?, przeciez jak jest replay czas nie leci....oddalemi im miejscie aby byl spokoj ale widze zej?a na mnie.....bez powodu i gdie to jets moj b??d
Overmarsinho89:
moje zdanie na temat takie....ze nie mam zdania :) bo mnie tam nie bylo:) nara:)
Beckmis:
Turniej zle zorganizowany tyle ludu :O .Mysle ze tur powinien zaczac sie kolo 18 bo pozniej niektorym np ja nie chcialo sie grac :)
Nawigacja
[#] Następna strona