Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
8 czerwca 2007 - PIERWSZY TURNIEJ Z NAGRODAMI
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETurniej zle zorganizowany tyle ludu :O .Mysle ze tur powinien zaczac sie kolo 18 bo pozniej niektorym np ja nie chcialo sie grac :)
--- Koniec cytatu ---
ta pro?ba jest do ludzi, ?eby szybciej grali bo czy ja zrobie o 15 czy o 20 to nie ma znaczenia jak 3 mecze beda grac 3 godziny
Gattuso:
Powiem tyle to s? ?mieszne sytuacje by?a 24:57 minuta bo akurat patrzy?em <ciekawe czemu>:oscreeny zrobiony pozniej pare sekund balcer nie obserwowal meczu teraz na kazdym kroku trzeba robic screeny nie mo?na nikomu ufa? mog?em zrobi? mój b??d ale jestem daleki od oszukiwania bo nie mam rado?ci z awansu po oszustwie heh
Delta\cube:
Turniej mnie osobi?cie si? podoba?, by?a "atmosfera", pe?no emocji, siedzienie wielu ludzi na ircu, gor?ce dyskusje etc.
Je?eli chodzi o poziom turnieju, nie mog? narzeka?, gratulacje dla Oleja, po raz kolejny potwierdzi?, ?e na polskiej scenie niewielu mo?e mu si? równa?, ja z siebie te? jestem zadowolony jako, ?e to mój drugi tydzie? gry online w pesa. By?y te? ?mieszne akcenty, np. moralezz pos?dzi? mnie o nafaszerowanie moich graczy red bullem przed meczem, ?e niby szybciej biegali.
Co do samej organizacji, admini wg. mnie ?le post?pili z opiekunami grup, powinno by? ich wi?cej bo nie wyrabiali. Powinni by? te? bardziej restrykcyjni je?eli chodzi o walkowery by to si? a? tak nie przeci?ga?o.
Ale pozostan? dobre wspomnienia, wi?cej takich cupów panowie!
Gattuso:
Tur fajny jak na tak du?a frekwencje odnosza si? ogólnie wpadki by?y ale b?dzie lepiej pzdr
Balcerr:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpo 1 to wpusciclem gracz balcerr, markus i gatuso na nasz pokj zarzadu obydwoje powiedzili ze gatusoo strzeli bramke w 25 minucie i 55 sekudzie. natomisat gatuuso mowi ze w 24;57....
a oto moje pytanie skoro strzeli w 24 minucie i 55 sekundzie czmu pokazuej scren odrazu po rozpocz?ciu meczy z 26 minuty a co sie stalo z 25 minut?, przeciez jak jest replay czas nie leci....oddalemi im miejscie aby byl spokoj ale widze zej?a na mnie.....bez powodu i gdie to jets moj b??d
--- Koniec cytatu ---
maciek ja popieram twoja decyzje i jezeli dostales rzeczywiscie reprymende od msciciela to zaraz do niego pisze. Niech zna dwie strony medalu
Nawigacja
[#] Następna strona