Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

8 czerwca 2007 - PIERWSZY TURNIEJ Z NAGRODAMI

<< < (11/16) > >>

Barry:
Gattuso ja ci? ani lubi? ani nie lubi?. Po prostu jeste? oszustem, dra?nisz ludzi, a przej?cie do kolejnej fazy rozgrywek w turnieju jest dla ciebie powodem do byle k?amstwa. ?mieszny cz?owieczek jeste?, ale nie my?l, ?e ci wspó?czuj?. Oj nie, nie, nie
 Balcerr da? linka jak pisa?e?, ?e zabraknie ci jednej bramki wi?c nie wkr?caj i tak nawet nie pow?chasz pucharu hehehehe.
 Co do samego turnieju. Na pewno by? naj?mieszniejszym w dotychczasowej historii pesleague.  Dobry by? go??, który czeka? na mecz 3 godziny, kto? go 'zlami?' i odpad? hehehehe. Wszyscy p?akali, jakby do wygrania by?a wycieczka do disneylandu heheheh.
 ?al mi ch?opaków od moderatorki, ?e musz? wspó?pracowa? z rynsztokiem. Trzymajcie si? ciep?o.

szlachta1908:
turniej by? o odpowiedniej godzince przesadzaj? tylko dzieci które po dobranocce musia?y i?? spa?.....ju? po turnieju dajcie luz emocje opad?y trzeba sie przygotowywa? do nast?pnego admini s? tylko ludzmi i ka?dy ma prawo do b?edu a co do gatusso gram z nim w lidze i jest spoko:DD

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPowiem tyle to s? ?mieszne sytuacje by?a 24:57 minuta bo akurat patrzy?em <ciekawe czemu>:oscreeny zrobiony pozniej pare sekund balcer nie obserwowal meczu teraz na kazdym kroku trzeba robic screeny nie mo?na nikomu ufa? mog?em zrobi? mój b??d ale jestem daleki od oszukiwania bo nie mam rado?ci z awansu po oszustwie heh

--- Koniec cytatu ---

no zastanow sie ci piszesz raz dajesz screny raz nie, jak wida? chlopaki milei racje skoro jets odrazy scren z rozpoczecia meczu i byla 26 minuta....a ja cie da?em za fair play i nie naprawiajac swoich win bo zadnych nie mia?em a kazda decyzja byla sluszna....a chcialem abys gral dalej

olej:
Nast?pnym razem zróbcie tak jak ja z Tommym 612. Wywalilo mnie bodaj w 72 minucie, wi?c postanowili?my dogra? 20 min (doliczony czas). Wynik 1:0 dla mnie i on gra? w 10 (ale to mu akurat przepuscilem, bo i tak mialem pewny awans). Przed meczem ustalili?my ?e gramy równe 20min i przerywamy kiedy pi?ka WYJDZIE po raz pierwszy po przekroczeniu tej 20min (wyj?tkiem jest rzut karny - mo?na go jeszcze strzeli? ;)) .
My?l?, ?e tak b?dzie optymalnie.
Chocia? akurat Tommy o tym zapomnia?, bo strzelilem w 21 minucie gola na 3:0 (w sumie 4:0, pi?ka wcze?niej po 20 minucie nie zdazyla wyjsc) a on stwierdzil, ?e to sie nie liczy i wpisze 3:0, chocia? wcze?niej sam si? zgodzi? na mój w/w pomys?. Nie robi?em tragedii, bo nie by?o po co ;)

Co do samego turnieju, mo?na by si? troch? przyczepi?:
- zamulona stronka (ale có? mo?na zrobi??)
- d?ugi czas oczekiwania na mecze (uwaga j/w - no dobra, mo?e szybciej losowac), fina? zako?czy? si? o 02:57, mo?na by wcze?niej zaczyna? ;)
- komplikacje przy 1/32 - có?, niestety si? zdarza. Zarz?d przyzna? si? do b??du, wi?c nie widz? problemu. Joe i Rasow troch? si? unie?li - te? ich rozumiem, ale pami?tajmy, ?e nikt tu nie chce nikomu robi? na z?o??. Jeste?my tylko lud?mi, ka?demu mog? si? zdarzy? b??dy.

I co mo?na wi?cej powiedzie?? My?l?, ?e komunikacje usprawni?oby dodanie do ka?dego profilu na stronce nicków jakich u?ywamy zarówno na lobby jak i IRCu. Przegl?danie listy 125 (IRC) lub 100 (lobby) u?ytkowników próbuj?c znale?? swojego przeciwnika nie jest przyjmne, sporo osób ma tagi, co powoduje zamieszanie ;)

Dzi?kuj? za gr?, osobi?cie nie spotka?em si? z ?adnym chamstwem, flame'owaniem, gr? na czas (hehe, nie mieli czego broni?), kosami z ty?u ani niczym podobnym. Atmosfera naprawd? super, fair-play jak si? patrzy - nie powiem, zdziwi?em si?. My?l?, ?e organizacja poza tym jednym b??dem by?a w porz?dku.

I na koniec chc? powiedzie?, ?e pó?fina? przeszed?em jedynie dzi?ki ogromnemu szcz??ciu - AdrianJ by? o klas? lepszy. Ponadto wyra?am podziw dla prawdopodobnie ju? nowego gracza Team'u Delta - Cube'a. Kapitan reprezentacji polski Jedi Knights, a jednak i w PESa gra? potrafi :) Brawo!

Pozdrawiam
Delta\Olej

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMACIEK PL znowu si? zachwoujesz jak si? zachowywa?e? kiedy? ty sie nie zmienisz nigdy ale ok dla ka?dego kto czyta to od nowa.
Gra?em ostatni mecz w grupie z graczem MARKUS<inter>mecz zacz?? si? na moim hoscie wszystko by?o ok po 1 po?owie 3:1 dla mnie ,POdczas 2 po?owy na hoscie Markusa w 65 min MARKUSA wywala !!!!wraca dogadujemy si? ?e dogrywamy dokladnie 25:00 ani sekundy d?u?ej .Gramy strzelam fartem bo fartem bramke dok?adnie w 24:57 minucie meczu .WYnik 4:1 dla mnie .Markus zaczyna od polowy i wybija pilke po czym wychodzimy .Je?li kto? nie wierzy mi na s?owa a ma prawo pokazuje screena jak i wypowied? rywala !!!!!!!!!!!!!

<[inDEP]Gatti> <[inDEP]Gatti> dokladnie
<[inDEP]Gatti> <[GtB]Markus> ale strzeliles wczesniej
<[inDEP]Gatti> <[GtB]Markus> bo to juz sie zaczelo
<[inDEP]Gatti> <[inDEP]Gatti> dokladnie
<[inDEP]Gatti> REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Czarno na bia?ym a ty MACIEK zachowujesz si? jak dzieciak tyle ci powiem, uwa??j bo kto? CI uwierzy ?e si? wycofa?e? sam z siebie .....DZIEKI M?CICIEL za reprymende wida?  starych  nawyków Macka ci?g dalszy......

--- Koniec cytatu ---

Maciek zrezygnowal sam z wlasnej woli bo to jest tylko zabawa a nie gra o zlote kalesony. Dla nas liczy sie wlasnie dobra gra i zabawa a nie zwyciestwo za wszelka cene.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej