Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
8 czerwca 2007 - PIERWSZY TURNIEJ Z NAGRODAMI
msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETurniej zle zorganizowany tyle ludu :O .Mysle ze tur powinien zaczac sie kolo 18 bo pozniej niektorym np ja nie chcialo sie grac :)
--- Koniec cytatu ---
Nastepnym razem sie zacznie wczesniej. Gdybysmy wczesniej wiedzieli ze przybedzie tyle znakomitosci to bysmy start zaplanowali na godzine wczesniejsza :P
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEturniej by? o odpowiedniej godzince przesadzaj? tylko dzieci które po dobranocce musia?y i?? spa?.....ju? po turnieju dajcie luz emocje opad?y trzeba sie przygotowywa? do nast?pnego admini s? tylko ludzmi i ka?dy ma prawo do b?edu a co do gatusso gram z nim w lidze i jest spoko:DD
--- Koniec cytatu ---
czyli co chcecie nastepne takie turnieje??
Gattuso:
Jedno powiem by?a 24:57 ten post balcera by? wtedy gdy markusa wywalilo i przed dograniem tych 25 wtedy mi brakowlao 1 gola szczerze ten screen mnia zastanowil jestem piwien ze byla 24:57 tak naprawde markus by sie rozlaczyl szybciej a bramka wpadla moze byl to mecz nastawiony na 5 min nie wiem byla 24:57 a smieszny jestes ty Barry <pamietajca oszustwo twoje i Ledzio w lidze 2v2 >
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJedno powiem by?a 24:57 ten post balcera by? wtedy gdy markusa wywalilo i przed dograniem tych 25 wtedy mi brakowlao 1 gola szczerze ten screen mnia zastanowil jestem piwien ze byla 24:57 tak naprawde markus by sie rozlaczyl szybciej a bramka wpadla moze byl to mecz nastawiony na 5 min nie wiem byla 24:57 a smieszny jestes ty Barry <pamietajca oszustwo twoje i Ledzio w lidze 2v2 >
--- Koniec cytatu ---
a czmu jest 26 minuta na scrennie?? gatti tego nie rozumiem??
kocham-piwo:
Dzienki za turniej by? spoko na przysz?o?? bym tylko da? zakaz u?ywania interu albo przynajmniej adriano bo s? one przesadzone w stosunku do innych teamów
Nawigacja
[#] Następna strona