Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!

<< < (22/30) > >>

pentoza133:
Nic. Czekam na wasze dzielo :) zalezalo mi ja znaleźć by wiedzieć czy w ogóle da sie to zrobić. Jak widać da. Co ciekawe jest ona na necie dopiero od grudnia wiec moja poprzednia proba z wersja 15 byla słuszna. Niestety nie działała. Kibicuje i zycze wytrwałości. Najwazniejsze zebyscie sie nie poddali bo to ciezka robota. Te 25tys to jednak prawie polowia wiecej niz ja mialem. Obyscie tylko nie zwatpili!!!

tommy9999pl:
Tak z ciekawości, co sądzicie o zrzucaniu się na tłumacza, który zająłby się naszymi kwestiami?  Bylibyście chętni?

skawa90:
jeśli dasz mi gwarancję że będzie komentarz na Xboxa 360 to się dokładam :) komentarz brzmi rewelacyjnie :) tylko żebyście nie zapomnieli, nagrywając kwestię do gry, że jest LIGA EUROPY a nie LIGA EUROPEJSKA ;) Bo dość często powtarza się taki błąd podczas transmisji spotkań :)

tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjeśli dasz mi gwarancję że będzie komentarz na Xboxa 360 to się dokładam :) komentarz brzmi rewelacyjnie :) tylko żebyście nie zapomnieli, nagrywając kwestię do gry, że jest LIGA EUROPY a nie LIGA EUROPEJSKA ;) Bo dość często powtarza się taki błąd podczas transmisji spotkań :)

--- Koniec cytatu ---

O słuszna uwaga, bo znając mnie pewnie odpaliłbym Ligę Europejską ;)  Zrobię co w mojej mocy, żeby się dało nagrać wszystko jak należy. Komentarz może odpali na x360, ale nic jeszcze nie obiecuję. Póki co są inne drobniejsze problemy - nie związane akurat z tłumaczeniem ;)

pentoza133:
Chętny. Podaj cene za tłumacza i będziemy szukać ludzi :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej