Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PROJEKT "KOMENTARZ PES 2016 - Tommy9999pl" + FILMIK!!
pentoza133:
Co innego mialem na mysli piszac "nazwac" chodzi mi o to ze kazda kwestie trzeba nagrac i zapisac "nazwac" plik. Nie wystarczy usiąść nagrac ciagiem 25 tys i voila. Trzeba to wszystko pociac i zapisac oddzielny plik. Innymi slowy czeka ich 25tys razy klikanie cut save filename i save. To co ty miki piszesz to juz po tych operacjach. Zeeszta my tez to robilismy. Czyli nazwaliśmy pliki od 1 do 14 tys numerkami a potem ustawialismy zakres zniany nazwy i pyk. To jest akurat w miarę proste i przejrzyste. Pliki od komentarza maja swoj ciąg np. a000001 a000002. Nazywanie ich juz w taki sposob przy zapisywaniu mp3 jest strasznie czasochlonne. Pozniej mozna ustawic schemat by lecial od a000001 do np. a00367 i zmieni wszystkie kolejne. Mam tylko nadzieje ze wasz koment bedzie mozliwy do "przerobienia" na pes 2017 bo jesli tam sie okaze ze sa nowosci i utrudnienia to bedzie szkoda cieszyc sie nim tylko do premiery nowej czesci gry?
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo innego mialem na mysli piszac "nazwac" chodzi mi o to ze kazda kwestie trzeba nagrac i zapisac "nazwac" plik. Nie wystarczy usiąść nagrac ciagiem 25 tys i voila. Trzeba to wszystko pociac i zapisac oddzielny plik. Innymi slowy czeka ich 25tys razy klikanie cut save filename i save. To co ty miki piszesz to juz po tych operacjach. Zeeszta my tez to robilismy. Czyli nazwaliśmy pliki od 1 do 14 tys numerkami a potem ustawialismy zakres zniany nazwy i pyk. To jest akurat w miarę proste i przejrzyste. Pliki od komentarza maja swoj ciąg np. a000001 a000002. Nazywanie ich juz w taki sposob przy zapisywaniu mp3 jest strasznie czasochlonne. Pozniej mozna ustawic schemat by lecial od a000001 do np. a00367 i zmieni wszystkie kolejne. Mam tylko nadzieje ze wasz koment bedzie mozliwy do "przerobienia" na pes 2017 bo jesli tam sie okaze ze sa nowosci i utrudnienia to bedzie szkoda cieszyc sie nim tylko do premiery nowej czesci gry?
--- Koniec cytatu ---
Bardzo bym chciał żeby tak było. Wtedy moglibyśmy inaczej patrzeć na ten projekt. Dosłownie długofalowo. Nie orientujesz się może jak wyglądała sprawa ze spójnością plików pomiędzy PES 14 a 15? Jakby nie byłO, tam komentatorzy byli Ci sami. Ja niestety, nie mam komentarza z 14-tki pod ręką.
Co do nagrywania, hmm. Na pewno nazwiska będą nagrywane seriami, i obcinane. Jak dokładnie nazywane? Jeszcze nie wiem. Na pewno w praktyce będę to poprawiać.
tommy9999pl:
PO PIERWSZE: AKTUALIZACJA GŁÓWNEGO POSTU W TEMACIE.
A PO DRUGIE:
W pierwszym Info w głównym temacie wspomniałem o propozycji nagrania Spikera Stadionowego, którym będzie Miczki, czyli osoba która wraz z Pendozą brała udział w projekcie Polskiego Komentarza do PES 12. Na pewno po otrzymaniu próbnych nagrań zamieszczę je w grze (jeśli się uda!) i nagram dla was próbny materiał. Ale za nim do tego dojdzie, chciałbym poznać waszą opinię na ten temat. Czy chcielibyście usłyszeć głos Polskiego Spikera na stadionach podczas meczu? Może macie jeszcze inne sugestie? Czekam na wasze opinie.
combos22:
słuchalem ich komentarza nie jedno krotnie;d mysle ze to dobry pomysł;d
tom555:
Jak dla mnie super komentarz tylko co zostalo nam wszystkim to czekac na plik do pobrania
Nawigacja
[#] Następna strona