Pierwsza aktualizacja w czwartek i co? Witajcie hokejowe wyniki. Trzy mecze i 3:3,4:3,3:3 gdzie prędzej taki wynik zdążył się raz na 20 spotkań. To się nacieszylismy "realnymi"wynikami.............
dokładnie tak, już zaczyna mnie irytować ten pes, a nawet wkur...., na razie uznaję, że po prostu myclub to [cenzura] tryb
dzisiejsze wyniki: 8-2, 3-3, 3-3, 1-4
z czego 1-4 gość mieszkający 35km ode mnie a zwyczajowo zacinało, friendly match lobby z kumplem w anglii, bez laga
mój obrońca stoi przed napastnikiem przeciwnika, napieprzam kwadrat aby wybił, piłka oczywiście przelatuje mu nad łbem i gol z główki. jprdl
inne rzadziej, ale zdarzające się sytuacje to: chce przełączyć na obrońcę goniącego napastnika, ale nie mogę bo przełącza między dwoma obroncami obok, nawet analogiem się nie dało. Dość często również podaje do innego zawodnika niż mam skierowaną gałkę analogu, niby support pass 1, ale czasem automat przejmuje zbyt dużą inicjatywę
pykałem też w puchary, mniejsze lagi ale na tych meczach 5min jakby tempo było wyższe ustawione, jeszcze większa arcadowość, ale generalnie całkiem spoko
z trybów online jak na razie najlepiej wypada friendly match lobby, znowu będzie trzeba sie skupić na normalnych ligach online, w odróżnieniu od myclub przynajmniej mają trochę większy sens
jeszcze jest nadzieja w zawodach organizowanych przez pesleague.com, może będzie spoko