@Tianse
tryb myclub uważam za dość głupi gdyż mecze w nim wyglądają jak w ping-ponga, ma się ograniczenia w ustawieniach taktycznych, w pes2016 zagrałem w ten tryb może około 30 meczów co wystarczyło na sformowanie drużyny o sile porównywalnej do Bayernu
1. uniwersalna odpowiedź: tak
2. tu mogę sie mylić bo nie grałem w to z pół roku, ale od scouta 15% to taki standardowy za 10 000 GP, a 80% to też za 10 000GP ale można go użyć tylko raz powiedzmy w ciągu tygodnia, np przy okazji LM to gwiazdy z LM itp
3. gra się z przypadkowymi ludźmi 10 meczów, jesli osiagniesz odpowiednia liczbe punktów awansujesz do kolejnej, jeśli za mało to spadasz, będąc np w 4 dywizji możesz wylosować zarówno przeciwnika z 1 jak i z 12 dywizji, możesz chyba też losować przeciwnika wg filtra, np takiego co ma zespół o podobnym potencjale do twojego, jest w tej samej dywizji, czy też ma podobny rank do twojego. Brak opcji społecznościowych, nikogo nie dodasz do znajomych, ani nie pogadasz ani nic, ale akurat pojawiła się opcja sparingu o której mowa w pytaniu 5, mozesz zagrac z znajomym
4. jakieś groszowe sprawy raczej
o wiele bardziej satysfakcjonujące od myclub jest granie w prawdziwej lidze, z meczami u siebie i na wyjeździe, bez uciekinierów, bez większych lagów, bo z samymi Polakami, normalnymi drużynami na takich stronach jak chociażby pesleague.pl są i tacy którzy lubią obie opcje
6. w 2016 bonusy były
7. nie wiem
8. te lepsze 3, te gorsze 2, te które nie mają oryginalnych strojów mają 2 ale samemu możesz zrobić dodatkowe 2 czyli w sumie mogą miec 4 komplety