przenoszę się z pes2016pc na pes2017ps4
moja ocena dema:
grywalność 7+/10
grafika 7/10
audio 3/10 (jak dojdzie komentator to może podciągnie do 5 albo 6)
nie miałem okazji zagrać 1 vs 1, ale w meczu 1 vs com , komputer szału nie robi, gra tak sobie
3 pierwsze mecze na najwyższym poziomie trudności
Boca Juniors - River Plate 4:0
potem dla zwiekszenia trudności wybrałem najsłabszy zespół i zagrałem przeciw Barcelonie
Flamengo - Barcelona 1:0 , cisnęli na mojej połowie dość ostro, ale nic z tego nie wynikało
Francja - Niemcy 1:1 , straciłem gola bo podalem z piątki do napastnika przeciwnika
bramkarze robią dobre wrażenie
sędzia gwiżdże podobnie jak w pes2015, czyli takie nadepnięcia na nogę. jest spray przed murkiem ale nie ma animacji rysowania jej tak jak w fifie
z wolnego o wiele trudniej trafić niż w 2016, każda moja próba to strzał w murek (choć w pes2016 na ps4 też chyba było trudniej strzelić z wolnego niż na pc)
ludzie mówią, że rozgrywka jest wolniejsza, ja mam wrażenie, że dynamika akcji jest identyczna jak w 2016, jeśli faktycznie jest wolniejsza, to o ciut
generalnie dobry solidny PES, ale bez żadnych ochów i achów
// myślę, że z czasem mogą zacząć się narzekania na prostopadłe podania, bo przechodzą przez obronę jak przez sito, no i na 6 strzałów z główki miałem 3 gole, dość łatwo strzelić z dośrodkowania, ale też inaczej gra się z komputerem inaczej z czlowiekiem