nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że w MyClub nie ma randomowej formy, w każdym razie zagrałem dokładnie tak samo jak Ty, zagrałem Athletico-Arsenal i dwa razy padł rezultat 2-0 dla mnie
nie odczuwałem żadnej różnicy grając z formą taką ↑ czy taką ↓ , może stamina zawodników trochę szybciej opadła, ale nawet na pełnym zmęczeniu podawali precyzyjnie i biegali szybko, co innego komputer, na wysokiej formie grał chyba z o 2 poziomy lepiej, ale wynik i tak padł taki sam ...
poziomy trudności są trochę niedorobione, rozegrałem inny próbny mecz aby trochę sterowanie posprawdzać i na regular też wygrałem tylko 2-0 tak jak na poziomie super star
Dziś zagrałem poziom top najpierw 4 mecze - najpierw ja condition min. AI max. Wyniki 0-0, 0-4, 1-0, 0-0, grało mi sie fatalnie, AI wyprzedzało mnie, w meczu 0-4 miałem problem z wyjściem ze swojej połowy, potem 6 meczy ja max. AI min. Wyniki 4-2, 8-2, 3-1, 5-0, 3-0, 4-1.
Dla mnie jest kolosalna różnica, ale być może jeszcze słabo gram...
Co do dema - irytujące są błędy moich zawodników, a raczej ich zachowanie gdy np po strzale bramkarz przeciwnika wybija ewidentne na rzut rożny, a mój zamiast taktycznie blokować obrońce , i pozwolić jej wyjsć, za wszelk cenę próbuje dobiec do piłki, i dotyka ja. Zamiast rożne - aut bramkowy. To samo jest w obronie.
Ogólnie gra przyjemniejsza, widać poprawę, ale tez i błędy graficzne , jak np grząskie boisko gdzie ręce zawodników wpadają po łokcie
dużo fauli, dużo kartek, bramkarze raz nie do przejęcia, a za chwile puszczają [cenzura]. Na plus, kupiłem pre-ordera