po prostu ja widzę kilka niedociągnięć w poradniku, więc nie będę robił tego ponownie, bo zrobię dokładnie to samo. musisz mi wytłumaczyć pewną rzecz. ogólnie wszystko ładnie napisane, ale instrukcja według mnie średnio.
pierwsze niezrozumiałe według mnie:
a) jeśli posiadasz wersję nieoryginalną, musisz wkleić swój crack (pes2016.exe, sdkencryptedappticket.dll, steam_api.dll, steam_api.ini) do folderu w La Liga selektor/Exe Changer/ No original exe/ Twoje exe
tam jest dużo takich no original exe, chociaż tylko jedno ma "mniejsze e" w exe, ale byłoby według mnie bardziej przejrzyście, jeżeli w tym dodałbyś kropkę. tutaj chwilę się głowiłem, żeby nie odwalić czegoś głupiego.
2. Musisz usunąć plik EDIT00000 z save z Moich Dokumentów
tutaj też nie wiedziałem, ale usunąłem ZE SWOICH DOKUMENTÓW, bo myślałem, że podajesz lokalizację domyślną a nie tą swoją w folderze, nie wiem czy dobrze zrobiłem, pewnie źle, ale pomyślałem, że jeżeli usunąłbym u ciebie w folderze to bez sensu przecież.
Plik EDIT000000 wklej do folderu save w moich dokumentach
tutaj to już całkiem nie wiedziałem, bo wkleiłem edit00000 Z TWOICH DOKUMENTÓW DO MOICH, które według instrukcji miały być usunięte, jeżeli dobrze myślę. resztę zrozumiałem.