Chyba nie zrozumiałeś co miałem na myśli. Śmiechem miał lepszy skład i to było widać na murawie. A ja nie czułem że moi złoci są lepsi. Gram złotymi bo lepszych nie mam nie pojmujesz? Nie było żadnego handicapu a wg waszych relacji powinni moi chodzić lepiej. Sorki ale nie chodzili. Zresztą niech się Smiechen o tym dwumeczu wypowie. Dodam że było 3:3 i 4:2 chyba dla Smiechena. Żadni czarni nie dostawali wylewu chyba ze juz mieli stamine na 0.
ja już nawet nie dyskutuję o tych rzeczach, swoje na temat handicapów itp. już powiedziałem. Najważniejsze w tej grze jest trafienie fair gracza, który nie laggczituje jak przegrywa, nie gra na czas jak wygrywa, no i ma dobre umiejętności. Dlatego np. z Tobą dobrze mi się gra, mecze cały czas na styku, zero laga, akcje na poziomie, nie wiem dlaczego nie grasz lepszymi graczami, których zapewne posiadasz? w sumie nie moja sprawa, ale wtedy byłbyś chyba niepokonany w tą grę...
ja większość wygrywam, ale też przegrywam czy remisuję, w większości meczów mam oddanych o wiele więcej strzałów, bo gram max ofensywnie z ostrym pressingiem (Klopp - polecam) dlatego nie dziwi mnie np. jak przegram 2-3 z gościem, który oddał tylko 3 strzały, gdyż zazwyczaj są to 3 kontry sam na sam, więc 100%. co do tego ma np. moje 12 strzałów w statystykach jak bijąc głową w mur oddawałem je np. z 25-30 metrów? strzał strzałowi nie równy.
A już to, że ktoś ma słabszy skład to ma bonus na starcie jest dla mnie totalną bzdurą, losując przeciwnika z takim składem wygrywam ponad 95% meczów, z czego większość 3-10 bramkami, no chyba, że trafiam ogarniętego gracza jak G-Das to jest trudno, ale nie dlatego, że mechanika gry mu pomaga tylko ON POTRAFI GRAĆ.
Amen
Post Połączony
W tym roku konami bardzo mnie rozczarowalo jeśli chodzi o trenerow w myclub. Codziennie sprawdzalem oprócz ostatnich 2 tygodni czy jest coś z ustawieniem CF-CF-CF A tu dosłownie nic. Wszystko albo x2 CF albo beznadziejne lwf z rwf. Pod tym względem w tym roku stwierdzam że jest dno.
ja takich trenerów widują dość często, sam mam dwóch, 3-4-3 2xSS + CF i nawet takiego magika 4-2-4 z 3xSS + CF, przynajmniej raz w tygodniu widuję trenera u którego możesz zrobić 3 napastników, wszystko oczywiście na PS4, może masz po prostu pecha, bo oni zazwyczaj pokazują się losowo