Na Jonasa, Mandzukicia, Diego Lopeza, Eneyama, Alex Sandro wydałem mniej niż 100 000 mając jednego lub czasem nawet dwóch własnych skautów. Śledzę inne aukcje i stwierdzam krótko poniżej 100 000 nikogo nie wyciągnę zastanawiam się jeszcze nad N.Maticiem ale czy gra jest warta świeczki po cenach poważnie zastanawiam się czy nie wrócić przypadkiem do losowań to jakiś obłęd za skaut Realu 360 koła w 1 rundzie! !!!
jeśli mogę podpowiedzieć, to po co przepłacać, kup lepiej Krychowiaka albo KOUYATÉ wg mnie najlepszego DMF w tej grze, a tani jak barszcz. Jego gra głową, gdzie w tej wersji 90% graczy spamuje wrzutki to masakra, a i z rożnych sporo strzela.
Wiem co piszę bo mam obu od początku tej wersji (Krycha ciut później) i gram nimi w każdym meczu (o tym kto wystąpi w 1 składzie decyduje strzałka formy). Styl gry ANCHOR MAN, odbiór wzrost, szybkość, gra ciałem, jump i gra głową to jest to czego potrzebujesz. Matić tez to ma, ale kosztuje o wiele drożej
REJESTRACJA lub
LOGOWANIEno chyba, że Matić to Twój ulubiony gracz to wtedy sprawa jest jasna kogo kupić