Itemki do trenerów są jak wejdziesz w menu trenera i tam jest tactica trening i on zwieksza team spirit. DO tego są itemki do zwiekszenia powiazan z trenerem(troche dziwne bo tez zwieksza team spirit i nie wiem czym sie roznie od taktycznego treningu) no i mozna zwiekszyc pojemnosc trenera. Kazda itemka zwieksza o 10. Mozna itemy dostac za zadania albo za losowania graczy lub za mecze specjalne.Bellerinem gralem w 16 i teraz tez, dla mnie jeden z lepszych obroncow bocznych na grze. Gania dobrze szybkich skrzydlowych chociaz widze ze czasami jest to random kto biega szybciej. NIe raz mi CR kasowal gosc ze startowej druzyny.
Wałśnie szukałem tego gdzie te itemki terena sie znjduja musze to ogarnać bo mam ich sporo
Siemanko. Mam pytanie do graczy którzy grali dużo w PESa 2016. Czy w Myclub 2017 nadal:1. Gracze jak Ronaldo, Ibra, Robben etc. W najwyższej formie są nie do zatrzymania?2. Większość gra laga z każdej pozycji na Ronaldo, Robbena i to jedyna taktyka + gra na czas. 3. Padają hokejowe wyniki (czytaj strzał z R2 wpada na 95% i wogóle słaba obrona bramkarzy)4. Istnieje duże grono cheaterów, pauza + lagging i rozłączenie. Z góry dzięki za odpowiedź.
Gdzie sie ustawia Stadion domowy zeby nie trzeba bylo za kazdym razem ustawiac stadion przed meczem
Ma ktoś może trenera Ranieriego? Ogólnie jak się sprawdza w 17, 4-4-2 ?