Dobrze prawisz kolego właśnie jestem ciekaw i jakbyś mógł bardziej opisać swoją zabawę z agentami to całe forum będzie Ci wdzięczne
expertem nie jestem, ale po krotce opiszę jak ja to robię
szukam sobie zawodnika którego lubię i zaczynam robić symulacje agentów tak aby wyszło mi 100 lub 50% szans na wylosowanie tego gracza. później przeszukuję wśród tych co dostaję po każdym meczu czy jest coś na stanie, zazwyczaj nie ma
i szukam aukcji. jak aukcje znajdę wchodzę do licytacji we wszystkich możliwych agentów danego typu (np. ostatnio na narodowość Walia). podbiją cenę tylko raz, tak aby załapać się do rundy finałowej. Następnie w rundzie finałowej daję swoja ofertę i czekam, jak będzie za mała i przegrywam to za kilka min lub godzin mam kolejną szansę. daję podobną ofertę jaka wygrała ostaniu i licytuję, aż do dostanę typa. w rundzie wstępnej jak tylko ktoś przebije Twoja ofertę od razu dostajesz zwrot GP, i to jest dobre bo możesz rezerwować sobie kolejne aukcje, a w finałowej daje ofertę max na 1 godzinę przed końcem aukcji i jak wtopię dostaję GP i obstawiam kolejną... Nigdy nie napalaj się aby wygrać rundę wstępną, bo to nic nie daje ( i tak każdy podaje swoja ofertę, której inny nie widzą), a jedynie masz zablokowane GP na 24h, bo jako zwycięzca rundy wstępnej masz jako jedyny z licytujących zamrożone GP, a co logiczne nie masz środków na podbijanie kolejnych akcji.
Kupiłem tak sobie Gomesa z Bracy, teraz atakuje Bale'a, na Piszczka wpadli mi dwaj agenci po meczach wiec teraz tylko dokupić 4* agenta RB i mam go na 100%.
Dzięki temu nie trafiają do mnie gracze nawet wypasieni, ale których nie trawie jak CR7 czy Ibra.
Pominę fakt, że chcesz trafić np. CB a na 7 losowań obrońców dostajesz 5 RB i 2 LB,
dla mnie kupowanie tych agentów to rozwiązanie wręcz idealne, szkoda tylko, że swoich nie można na licytację puszczać