Właśnie ja nie jestem taki dobry, wręcz przeciwnie jestem słaby , ale jak czytam te wasze posty że gra was oszukuje to śmiać mi się chce.
Piszecie że nie da się wygrywać to co powiecie na to że taki Arts84PL wygrał wszystkie 15 meczy na pesleague.com i dostał się do drugiej rundy? Wygrał też ligę na pesland i przegrał zaledwie 4 mecze na 44 rozegrane ! Sam grałem z tym gościem na pesland jak jeszcze grał w lidze na PC w pes13-pes14-pes15 i gość wymiatał w każdej odsłonie. Na kilkadziesiąt meczy z tym gościem wygrałem zaledwie raz i to jeszcze przypadkowo + z 2 albo 3 remisy. To raczej nie przypadek? Jak widać da się wygrywać tylko trzeba umieć grać. Wy najwidoczniej nie potraficie wygrywać w tej grze i jeszcze się żalicie że gra was oszukuje. I proszę nie pisać że myClub a zwykła liga to inne gry. Co powiecie na to że taki Gac88pl słabiutkim składem z ligi myClub potrafił wygrać z kolesiami którzy mieli koksów w składzie ? To świadczy o jednym gość jest dobry i tyle w temacie. Zamiast narzekać trenujecie i grajcie w polskich ligach tam się przekonamy jacy jesteście dobrzy A najlepiej będzie jak grę potraktujcie jak zabawę
Czyż nie jest to dziwne, że "nas" gra oszukuje a ty masz z tym problem?
Naśmiewasz się z chłopaków, że mają zwyczajnego wkórw*a z tą grą a sam, jak przyznajesz nie jesteś kozak.
Każdy ma swoje oczekiwania względem tej gry i pewnie każdy ma inne powody do spędzania czasu przy konsoli dlatego komuś może pasować ta gra a komuś innemu nie.
Mnie rozczarowała na maksa i to jest ostatni raz kiedy zakupiłem PESa.
Wspaniale, że Arts wygrywa Ligę, świetnie, że Gac rozwala super mocne składy- cieszę się ich szczęściem.
Ale to nie zmienia faktu, że dla mnie PES poszedł w złą stronę. I jeśli poczytasz np: moje posty powyżej, to dowiesz się, że wcale o wygrywanie mi nie chodzi