rumcyk
CO do grania z kompem to nie robcie sobie jaj, jak nie potraficie ograc kompa na Top Playerze to nie pchajcie sie na online. Ja ostatni turniej z kompem skonczylem z ponad 20 golami na plusie, w tym w finale 7-1 z realem. Plynnosc gry jest idealna i nie ma problemow z czymkolwiek co spotyka nas online. Z kompem uzywam srebrnych pilek, a i zgranie jest na poziomie 70-80 bo to wszystko nowi gracze.Widzisz, online też są cyrki ale jak jest dobre połączenie i widzę, że przeciwnik gra naprawdę dobrze, to czapka z głowy - oddaję szacunek i wiem, że przegrywam bo jestem słabszy. Proste. Gorzej, jak wystawiam swój skład prawie na maksa przeciw komputerowi, upewniam się, że stamina jest na doładowana na maksa itd. a drużyna zamiast grać zachowuje sie jak widz z tym, że na murawie.
Nie wiem jak u ciebie ale u mnie grając przeciw komputerowi na Top Player komputer potrafi nieźle namieszać.
TianseSerio macie problem wygrać turniej z komputerem? Komputer czasem nie jest w stanie oddać jednego celnego strzału na bramkę przez te 3 spotkania w tym niby turnieju, a co dopiero żeby wygrał mecz I gram zawodnikami słabymi, bo mi szkoda na kontrakty na gry z komputerem W tym niby turnieju, który rozegrałem wczoraj do 12tej minuty było 3-0 dla Barcelony. Moi zawodnicy zdawali się nie reagować na cokolwiek. Biegali jak ciamajdy, jakby mieli opaski na oczach, nie potrafili nawet wybić piłki nie mówiąc już o celnym podaniu - wszystkie szły prosto pod nogi przeciwnika. Bramkarz stał w miejscu jak kołek i tylko gapił się jak piłka wpada do bramki.
...
Jak już pisałem powyżej - nie mam nic przeciko przegranym ale chciałbym, mieć na to jakiś wpływ, żeby zawodnicy odpowiadali na to, który guzik wcisnę itd.
Ten wczorajszy mecz to była po prostu miazga
G-dasNo własnie mnie to trochę dziwi że dużo osób narzeka na Konami, Momentum etc. Że faworyzuje słabsze składy, później piszą że sami mają słabe składy bo nie mogą sobie poradzić z Messimi, Neymarami itp. a na końcu piszą że nie mogą sobie poradzić z kompem. Proponuje więcej pokory i więcej treningu, komputer to jest tylko komputer do ogrania białymi piłkami tylko jeden napastnik złoty wystarczy.Grasz na PS4 czy na komputerze?
Wypunktowałeś dokładnie to na co żaliłem się w tym wątku odnośnie moich spostrzeżeń co do PES2017.
Wiem, że nie jestem najlepszy. Pewnie nie jestem nawet dobry ale jak już pisałem powyżej -ta gra mnie nieco irytuje.
Rozumiem, że gra jest inteligentna, przewidująca, ucząca się schematów gry oponenta itd.
Rozumiem, że nie każda piłka skierowana w stronę bramki musi kończyć się golem (to akurat mi pasuje). Rozumiem też, że zawodnicy w grze mają formę, wytrzymałość ... Wiem też, że łatwo się pogubić w ustaieniach taktyki ataku, obrony... Ważna jest rola trenera, zgranie składu itp, itd.
Ale jeżeli wystawiam skład przeciw jakiejkolwiek drużynie i ludkowie nagle zapominają jak się biega, jak się podaje piłkę, jak się wybija piłke itd, to sorry ale uważam, że to nieporozumienie.
I niestety, możecie w to wierzyć lub też nie ale u mnie podobne cyrki się dzieją - gram mecz nad którym nie mam prawie żadnej kontroli
G-das
Z tego co się orientuję zawodnicy z białych piłek są maksymalnie w ocenie ogólnej 69 do poziomu 30.
Jeśli jesteś w stanie wygrać z kompem na poziomie Top Player tylko z jednym "złotym" zawodnikiem i resztą białych to szacun
Ja nie próbowałem i nie próbuję - nie mam debeściaków ale samymi gamoniami z podwórka nie muszę grać
Czytałem te komentarze wczoraj i ten mnie ubódł.
Ustawiłem dziś moich leszczy maksymalnie do 1040 i zagrałem mecze vs comp.
Regular i Professional wygrałem tą samą drużyną, do ostatniego meczu podkręciłem skład do 1230 i wygrałem 3-2 za pierwszym podejściem. Pewnie szczęście bo wczoraj nie byłem w stanie nic zrobić ze składem ledwo powyżej 1800 ale zawsze 5*.
Z losowania wypadł Fernando Torres. Nie jest to szczyt marzeń ale nie narzakam
Tak czy owak G-das chciałbym zagrać z tobą kilka meczy.
Nie wyzywam cię na pojedynek, tylko zapraszam na mecze towarzyskie w celach edukacyjnych.
Twoje białe piłki z jedną złotą przeciw moim składom.
Mam chwilę czasu więc idę powalczyć o Special Agenta w Kings of the Wings.