Właśnie nalosowałem tych białych i brązowych, więc wszystkich wystawiam na ich nominalnych pozycjach. Trenera biorę tylko tego gorszego, bo inaczej temu lepszemu by na kontrakt nie zarobili
Z tym, że pierwsza jedenastka z białych piłek, a reszta na ławce czarni/złoci już próbowałem. Siła drużyny podskoczy przykładowo do 3 gwiazdek, ale za to wszystkie mecze kończyły się minimum trzema bramkami w plecy. Więc tu nie było mowy nawet o remisie. Dlatego postanowiłem wystawiać tylko team do ratingu 1149 i nie więcej, ale to też nie pomogło. Wyniki jak widać, lipa lipą popycha.
Ogółem to grając w tryb Master League kupiłem sobie grajka Iwobi, taki młodzik z Arsenalu. W myClub trafił mi się przy losowaniach z agentów 2-gwiazdkowych i... to jest WYMIATACZ. Nie wiem jak, ale gra mi się nim jakby był co najmniej ze złotej piłki. Polecam każdemu, bo naprawdę fajna zabawa jak gościem z brązowej piłki można nie jednego obrońcę zakręcić
Jeśli ktoś by składał sobie coś typu "super bronze team", to jest faworyt na pozycję LWF.