Zróbcie tak jak napisał sidnej na ławkę dajcie samych koksów, z tym że na atak 1 najlepszego CF i na bramce dobrego GK , dzięki temu zgranie zespołu wzrośnie, reszta biali, bądź brązowi. Ważne jest to aby było zgranie powyżej 90 i aby biali/brązowi piłkarze byli ustawieni na swoich nominalnych pozycjach. Jak macie wolne miejsce i oczywiście dużo darmowych agentów to wylosujcie sobie kilku/kilkunastu darmowych i dopasujcie sobie ich tak aby zgranie było jak najwyższe. Jak gości nie pasuje do składu i nie przekracza 90 zgrania to go usuwam, jak się kończy kontrakt również usuwam. Nie zawsze się wygra ale na pewno częściej niż w ten sposób co robi Tianse
Aha jeszcze jedno, najlepiej jak się ma dwa podobne składy i gra się nimi na przemian aby stamina ciągle była na full. Ważny tez jest trener, kupcie sobie jakiegoś z górnej półki i przeznaczcie go tylko do gry w sim. Ja np w pierwszym składzie mam w podstawie którym zawsze przedłużam kontrakt 3 słabych polaków Makuszewski Wolski oraz Wilczyński a w drugim Ronaldo i Loris. Jestem obecnie w 1 lidze ale już miałem kilkanaście spadków do 4
Drogi trener raczej nie ma sensu bo odnawianie jego kontraktu przyjdzie wcześniej czy później nie da się utrzymać win ratio powyżej tych 65-70%.
Najwięcej graczy z topki używa arumburu (1500gp) , possesion / wide to podstawa sim meczy.Ja z armumburu i z team strength na poziomie 1750 kręcę się w okolicach top 10-25.
Co do samego arumburu potrzebujecie dobrego CF'A - czarny lub złoty - najlepiej wysoki duza siła fizyczna - koniecznie z first time shot ja gram ibre ale mozna dac kogos innego.LWF i RWF niewazne jacy ale koniecznie z "Incisive Run" w mid koniecznie 2x box to box , i anchor.Obrona bez znaczenia moze byc cała biała.Bramkarz byle wysoki i ofensivve.Czarna piłke odnawiam z biletu za ukonczenie sezonu , pozostali kosztują od 500 do 1500 za contract, wiec zawsze cos do przodu z gp, dodatkowo expie kilku zawodników do silver teamu.
Na sezonie po spłacie kontraktów srednio mam 20-25k gp do przodu , pod warunkiem ze sie utrzymam lub awansuje zeby miec na bilet do CF'A, oraz sporo expa dla grajków do 3star teamu.Na ławce obecnie mam białe zeby team strenght był niski i mało tracic za ewentualne drow / lose.