Czy ktoś z was orientuje się co do ilości graczy w pes17 na Xbox 1? Jako ,że mam problem z wyszukaniem zawodników muszę rezygnować z filtrów wyszukiwania i dobiera mi graczy z wysokim ratingiem i z mocnymi team'ami i to też po długim okresie oczekiwania.Jakieś sugestie? Czy mam po prostu zastanowić się nad przesiadką na PS4.
Czy jak jakiś zawodnik będzie miał 99 team spirit do danej taktyki u trenera, to może mu to spadać jak nie gra, czy jeśli dany zawodnik u danego trenera na danej taktyce wymaksuje się do 99 to już mu to zostaje na zawsze?Druga sprawa, to czy zawodnik może przestawić się na inną pozycję w myClub? Chodzi mi o James Rodriguez, gość ma główną pozycję AMF, a u mnie mogę mu zaoferować jedynie CMF lub RWF. Trochę dziwi mnie fakt, że na 30lvl ten zawodnik więcej traci przy ustawieniu na RWF niż na CMF.
Panowie czy ktoś z Was ma Błaszczykowskiego? Grałem przeciwko Polakowi, który miał go w składzie i napisał mi, ze trafił go z agenta. Dziwne, bo nie ma go nawet w bazie pesdb.net. Zbieram repre i przydałby sie na skrzydło
Pierwsza sprawa - Team Spirit nie spadnieDruga sprawa - nie może się przestawić chyba że w jakimś Data Packu Konami przestawi, tak było chyba z Di Maria w PES2016. Zaczynał na AMF'ie.
A gdybym zmienił trenera na innego, pograł nim trochę i wrócił do aktualnego, to zawodnik będzie pamiętał tego trenera i zostanie mu TS 99, czy przestawi się na innego trenera?To z Jamesem u mnie lipa, będzie grał na RWF najwyżej, tyle że traci tam sporo overalla.
Ja w ogole mona zdobyc Guardiole??
Gram trenerem Antunes. Jest dość niezły, a w dodatku jak nie spełnię jakiegoś warunku do odnowienia kontraktu, to kontrakt kosztuje 7.5k GP, więc do przeżycia. Nie ma on możliwości zmiany na AMF żadnego pomocnika ;/Ile kosztuje odnowienie kontaktu z Guardiolą (DEL MORAL)? Z tego co wyżej było pisane, to on może zmieniać CMF na AMF i to byłoby super.