tak bez problemu dwoch cmf zamieniesz na amf.pytanie do Jacinho - jesli lubie grac srodkiem boiska , nie lubie bokiem chyba ze jak boczny pomocnik dostanie pilke to ide ale i tak schodze do srodka (nigdy nie dosrodkowuje) lubie z strzaly z daleka oddawac to ktora taktyke mi polecasz z tych co opisales ? gram Jesusem 4 cb, 1 dmf , rmf , lmf , amf i dwoch cf.
Jeszcze tak z ciekawości jeśli ktoś ma Ronaldo, Messiego, Bale itp. ogólnie piłkarza z ovr ok. 90. To ile wynosi koszt jego "utrzymania"?
Ja gram np na 2 gwiazdkach. Teraz dopiero czuje że gram i nie musze sie wqrzać ciągłym ganianiem za megagwiazdami które ciężko wylosować. Chociaż i tutaj trafiają sie upierdliwi gracze którzy mają w składzie tego wielkoluda Traore i grają tylko wrzutki na niego. Niestety,ciężko sobie z tym poradzić
A jaki jest sposób na tego mutanta Traore podczas gry? Z wrzutek? Mam z nim problemy mimo że mam bramkarzy +190cm i wysokich obronców
Mpwie5 sobie że długi weekend to p9napierdalam5 w myclyb5 np i z 3 ligi spadam do 7 o co [cenzura] kaman ?
Działa wam serwer? Ja od 2 godzin... code FDDN535
Chętny ktoś na mecza na 2 levelu na PC?