Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje
PES 2017 - Tryb myClub
Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEale obaj prezentujecie kiepski poziom...wy wiecie do czego sluzy prawa galka ? zero driblingu , zero frajndy z grania. klepka pyk pyk i cross...obejzyjcie jak graja Pesep albo itsdavidfish. A te lagi to ch.u.j z roznych przyczyn powstaja nie tylko ze ktos tam majstruje przy zlaczu
--- Koniec cytatu ---
Możesz jaśniej do kogo pijesz?
Mnie akurat mało interesuje jak ktoś gra. Gram dla siebie i dla swojej frajdy o ile jestem w stanie pograć bez lagów >:D
tedzikooo:
o tym filmik wrzuconym na youtube, wlasciwie to macie racje grajcie jak wam to sprawia przyemnosc. ja juz pisalem dla mnie to fajne akcje driblingi wali mnie wynik i ten rating. mam 2000 meczy rozegrancyh i rating 500
Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE... ja juz pisalem dla mnie to fajne akcje driblingi wali mnie wynik i ten rating. mam 2000 meczy rozegrancyh i rating 500
--- Koniec cytatu ---
Chyba o to właśnie chodzi, czyż nie?
Grasz jak ci pasuje i dopóki masz radochę z gry znaczy, że wszystko jest w najlepszym porządku.
;)
alabalamp:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZ bramkarzami to wydaje mi się, że spory czynnik na ich ocenę ma ustawienie zespołu i przede wszystkim przeciwnik.
Białkowski może mieć lepszy rating bo grasz nim w słabszej drużynie i co za tym idzie masz słabszych przeciwników.
Buffona podejrzewam, że wystawiasz do mocniejszego składu i przeciwnik jest bardziej wymagający więc bramkarz ma więcej roboty i dlatego jego rating jest taki a nie inny.
Oczywistym jest, że Buffon jest lepszy od Fabiańskiego i innych wymienionych bramkarzy i nie ma co kierować się tym ratingiem bo nierozsądnie byłoby wystawiać do drużyny 5cio gwiazdkowej Białkowskiego na bramkę. ^-^
Tak mi się wydaje.
--- Koniec cytatu ---
ja gram druzyna 2- 3 gwiazdkowa... co za frajda grac z 5 gwiazdkami?
Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja gram druzyna 2- 3 gwiazdkowa... co za frajda grac z 5 gwiazdkami?
--- Koniec cytatu ---
Ja mam ustawione drużyny na każdej gwiazdce i gram sobie na przemian.
Nawigacja
[#] Następna strona