Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje
PES 2017 - Tryb myClub
Jacinho:
Takich lagów jak dzisiaj to jeszcze do tej pory nie miałem >:(
Załamka.
:-\ ??? >:(
Damian1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja gram druzyna 2- 3 gwiazdkowa... co za frajda grac z 5 gwiazdkami?
--- Koniec cytatu ---
Ja gram 5 gwiazdkową.. Co za frajda jest grać 2-3 gwiazdkowymi?
Po to jest ta gra aby zdobyć jak najlepszych piłkarzy i nimi grać:D Grając cały czas słabym teamem mija się z celem myClub! Po to tworzysz swój team aby mieć w nim ulubionych piłkarzy, a ulubionych nie oznacza słabych!!! Gracz którego lubisz musiał Tobie czymś zaimponować i zazwyczaj nie jest to gracz słaby:) Dlatego jeżeli ktoś tam gra 2-3 gwiazdkową drużyną, to nie może nam powiedzieć że to jest jego ulubiona drużyna!!! Znam takich cwaniaków co umieją dobrze grać (słabymi drużynami) i czekają na ludzi słabych którzy zazwyczaj zaczynają przygodę z myClub. Jednym słowem zdobywają łatwo pkt. do rankingu(nie grają mocnymi bo tam już teraz ciężko trafić na słabeusza :)
Nie powiem lubię od czasu do czasu pograć słabszym teamem, ale nie w myClub. Od tego są inne ligi!
Jak chcesz sobie pograć słabym teamem i z ludźmi którzy nie oszukują to zapraszam do ligi na pesworld. Organizowane są różne rozgrywki słabymi i najmocniejszymi drużynami:)
Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Po to jest ta gra aby zdobyć jak najlepszych piłkarzy i nimi grać:D Grając cały czas słabym teamem mija się z celem myClub! Po to tworzysz swój team aby mieć w nim ulubionych piłkarzy, a ulubionych nie oznacza słabych!!! Gracz którego lubisz musiał Tobie czymś zaimponować i zazwyczaj nie jest to gracz słaby:)
--- Koniec cytatu ---
To w końcu jak najlepszych, czy ulubionych? Zastanów się, bo jedno z drugim nijak ma coś wspólnego. Czy Rashford, Muenier, Sergi Roberto, Glik, Bailly, Mendy, Rabiot, Kaka, Rog, Young, Rafa Silva, Gabbiadinni, Aleix Vidal i mnóstwo innych, nie mogą być ulubionymi piłkarzami? Czyżby grali w drużynach słabych typu trzecia liga w Kazachstanie? Czyżby Ci zawodnicy niczym się nie wyróżniali ani nie imponowali w swoich drużynach? Powiem Ci jedno - pierniczysz jak potłuczony. Po to jest myClub, aby każdy sobie zbudował skład jaki lubi i takim grał. Czyjś ulubiony skład może składać się z samych srebrnych piłek i nie oznacza to, że składa się z ogórków grających w okręgówce lub kogoś kogo nie da się lubić.
Damian1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo w końcu jak najlepszych, czy ulubionych? Zastanów się, bo jedno z drugim nijak ma coś wspólnego. Czy Rashford, Muenier, Sergi Roberto, Glik, Bailly, Mendy, Rabiot, Kaka, Rog, Young, Rafa Silva, Gabbiadinni, Aleix Vidal i mnóstwo innych, nie mogą być ulubionymi piłkarzami? Czyżby grali w drużynach słabych typu trzecia liga w Kazachstanie? Czyżby Ci zawodnicy niczym się nie wyróżniali ani nie imponowali w swoich drużynach? Powiem Ci jedno - pierniczysz jak potłuczony. Po to jest myClub, aby każdy sobie zbudował skład jaki lubi i takim grał. Czyjś ulubiony skład może składać się z samych srebrnych piłek i nie oznacza to, że składa się z ogórków grających w okręgówce lub kogoś kogo nie da się lubić.
--- Koniec cytatu ---
Możesz mieć skład z srebrnych, ale na pewno nie będzie to skład z ulubionymi piłkarzami. Gdyby w tej grze był Lewandowski to każdy by go chciał no ale ty oczywiście nie bo twój ulubiony jet jakiś tam Rog hahaha. Chodzi mi głównie o to że z samych ulubionych piłkarzy nie da się zrobić składu 2-3 gwiazdkowego.(wystarczy że masz 2-3 piłkarzy z czarnych piłek i już ta drużyna nie będzie 2-3 gwiazdkowa)) Jak ktoś pisze że gra 2-3 gwiazdkową i to jest jego ulubiony skład to nie wiem czy mam się śmiać czy też płakać. Każdy z nas ma kilku ulubionych piłkarzy z czarnej piłki i dziwnym trafem nie dają ich do składu, a w zamian dają leszczy z srebrnej rozumiesz to bo ja nie. Tak jak pisałem wyżej ci co graja słabymi to cwaniaki którzy polują na ludzi którzy zaczynają ligę z myClub lub na słabych. Zagrałem już kilka lig na kilku stronach i powiem wam tak, takiemu który jest słaby ale w miarę ogarnia grę łatwiej jest strzelić gola mocną drużyną(2,3 podania i jest już pod bramką wystarczy strzał rozpaczy i może być gol) i dlatego wiara woli grać słabszymi drużynami bo tam słabeusz sobie już nie radzi!!!
Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChodzi mi głównie o to że z samych ulubionych piłkarzy nie da się zrobić składu 2-3 gwiazdkowego.
--- Koniec cytatu ---
Jak się nie da, skoro wyżej Ci wymieniłem nazwiska i udowodniłem, że się da? Zgodnie z Twoim okiem myślenia Milik nie może być moim ulubionym napastnikiem, bo jest ze srebrnej piłki, zaś może być nim tylko zawodnik z czarnej. Gratuluję toku myślenia. Żeby taki mieć to już trzeba urodzić się z poważnym uszkodzeniem mózgi i do tego jeszcze trzeba się mocno postarać :) I tak już dokończając myśl, to wybrałbym Milika niż Messiego czy tam Ronaldo, bo wolę grać tymi, których lubię. I takich ludzi jest więcej, ja sam nie jestem, co zresztą widać na forum.
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak jak pisałem wyżej ci co graja słabymi to cwaniaki którzy polują na ludzi którzy zaczynają ligę z myClub lub na słabych.
--- Koniec cytatu ---
Mam dla Ciebie radę, która może Ci jeszcze pomóc. Stań kilkanaście metrów od ściany, twarzą do ściany, zegnij się w pół i biegnij ile sił w nogach. Jak to Ci nie pomoże, to lecz się na nogi, bo na głowę już za późno. Akurat najprzyjemniejsza gra jest na poziomie 3 gwiazdek, bo wtedy można sobie pograć, popykać, pobawić się i nie trzeba non stop gonić "Bejlów i Messich", których nie da się dogonić. Im słabszy jest gracz, tym mocniejszą drużyną gra. Jak widać Ty od 5 gwiazdek odczepić się nie możesz, dlatego że zapewne bez długich prostopadłych piłek do których zawsze Ronaldo dobiegnie, nie umiesz grać. Gadasz jak totalna amatorszczyzna, która o tej grze najmniejszego pojęcia nie ma. Aż dziw, że w FIFE nie grasz, bo tam byś szybko znalazł gimbusów, którzy by Ci wtórowali. Tyle w temacie.
Nawigacja
[#] Następna strona