Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje

PES 2017 - Tryb myClub

<< < (608/622) > >>

Damian1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA swoją drogą załóżmy że gram drużyną 2 gwiazdki a mój rywal ma zespół 5 gwiazdek i gra na moim poziomie to raczej nie mam szans, jest to dobre jeśli ktoś lubi wyzwania np w towarzyskim meczu i ok ale jeśli chodzi o dywizje to średnio się zapatruje na granie słabszym składem

--- Koniec cytatu ---
To jest dobre jak ktoś lubi wyzwania, ale uwierz mi że taki gimbus Tianse nie zagra z Tobą  swoją słabą drużyną przeciwko twojej mocnej bo na starcie wie że nie ma szans, oni tylko zagrają jak będziesz miał podobny skład. Ja tez tak grałem jak mi brakowało 2-3pkt. do następnej ligi wtedy łatwiej jest wygrać. Zresztą swoją dobrą drużyną nie ma opcji wyszukania takiego gości co gra 2-3 gwiazdkową drużyną, no chyba że gość nie ogarnia gry i nie ustawi aby wyszukało mu podobną drużynę. Gdyby tak było że każdy może trafić na każdego to każdy grałby najmocniejszymi :)

Damian1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZagrać mógłbym, ale nie z kimś na takim poziomie jak Ty, co właśnie udowadniasz swoimi wypowiedziami. Przepraszam , ale nie zniżę się do Twojego poziomu. Z tego forum nikt tak głupi jak Ty nie jest, więc tu towarzysza na swoim poziomie ani ameb do wtórowania Twoim postulatom nie znajdziesz :)

--- Koniec cytatu ---
Jak zawsze mądry tylko w ryju nic po za tym!!!

Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak zawsze mądry tylko w ryju nic po za tym!!!

--- Koniec cytatu ---

Vice versa :)

rumcyk:
Zagrałem ponad 1000 meczow w Mycluba i uwazam, ze duzo lepszych graczy uzywa slabszych ekip. Ja gram na slabych 5* i wole grac z goscie 3k sile skladu niz takiego co ma miedzy 2-2,5. Czescie Ci z najsilniejszym skladem bazuja na farcie, masie wrzutek albo wielu strzalach , liczac na dobitke. Niestety czesto to sie sprawdza ale nie przeszkadza mi to jezeli gra ostro tego nie wspiera.

janek1234567890:
Sporo racji jest w tym co mówisz tylko spójż na to z innej strony ja w dywizji wygram 4 mecze do reiting dojdzie mi jakieś 14 ptk 1 przegrana Idę w dół o 14 ptk kto ma trudniej ten który trzy razy zremisuje i raz przegra słabszym składem i zyskuje? Inna sprawa mistrzostwa grali Barceloną według mnie najlepsza w grze, w pełni respektuje to co piszesz bo wiem że jesteś doświadczonym i dobrym zawodnikiem ale w tej kwestii zdania będom podzielone pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej