Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje

PES 2017 - Tryb myClub

<< < (607/622) > >>

janek1234567890:
Witam kto jest dobry i słaby nie zależy od tego kto jak silną obecnie gra drużyną ja gram silną 3200 z reitingiem 800 a zamiatałem gości z owiele większym reitingiem na 10 meczy 1 lub 2 mecze przegrana i nie czuję się słaby i nie jeden kozi dostał srogie lanie od taty a ilu kozaków z reitingiem 1000 uciekło bo się wystraszyło taty 😉

janek1234567890:
A swoją drogą załóżmy że gram drużyną 2 gwiazdki a mój rywal ma zespół 5 gwiazdek i gra na moim poziomie to raczej nie mam szans, jest to dobre jeśli ktoś lubi wyzwania np w towarzyskim meczu i ok ale jeśli chodzi o dywizje to średnio się zapatruje na granie słabszym składem

zombiak1237:
@Damian1 bzdury piszesz straszne. Jest dokładnie odwrotnie jak mówisz. Wielu doświadczonych  graczy gra na dwóch gwiazdkach bo im się po prostu znudziło kompanie samymi "Ronaldami"I to właśnie grając takim zespołem można wykazać się kunsztem i wyszkoleniem. A może po prostu nie kazdy ma czas jak np ja żeby uzbierać drożynę z samych kokosów a lubi sobie poklepac rekreacyjnie.

Damian1:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak się nie da, skoro wyżej Ci wymieniłem nazwiska i udowodniłem, że się da? Zgodnie z Twoim okiem myślenia Milik nie może być moim ulubionym napastnikiem, bo jest ze srebrnej piłki, zaś może być nim tylko zawodnik z czarnej. Gratuluję toku myślenia. Żeby taki mieć to już trzeba urodzić się z poważnym uszkodzeniem mózgi i do tego jeszcze trzeba się mocno postarać :) I tak już dokończając myśl, to wybrałbym Milika niż Messiego czy tam Ronaldo, bo wolę grać tymi, których lubię. I takich ludzi jest więcej, ja sam nie jestem, co zresztą widać na forum.

Mam dla Ciebie radę, która może Ci jeszcze pomóc. Stań kilkanaście metrów od ściany, twarzą do ściany, zegnij się w pół i biegnij ile sił w nogach. Jak to Ci nie pomoże, to lecz się na nogi, bo na głowę już za późno. Akurat najprzyjemniejsza gra jest na poziomie 3 gwiazdek, bo wtedy można sobie pograć, popykać, pobawić się i nie trzeba non stop gonić "Bejlów i Messich", których nie da się dogonić. Im słabszy jest gracz, tym mocniejszą drużyną gra. Jak widać Ty od 5 gwiazdek odczepić się nie możesz, dlatego że zapewne bez długich prostopadłych piłek do których zawsze Ronaldo dobiegnie, nie umiesz grać. Gadasz jak totalna amatorszczyzna, która o tej grze najmniejszego pojęcia nie ma. Aż dziw, że w FIFE nie grasz, bo tam byś szybko znalazł gimbusów, którzy by Ci wtórowali. Tyle w temacie.

--- Koniec cytatu ---
Ze ty jesteś kretynem to każdy już wie!!! i naprawdę nie musisz tego ponownie udowadniać!!!
Nie wiesz jak gram a już mnie osądzasz. Cwany w ryju tylko przez internet.4
Ja przedstawiłem tu tylko swoje odczucia a gimbus o nicku Tianse zjadł wszystkie rozumy a pewnie gra jak lesz.z. Jak chcesz się zmierzyć o ile grasz na PC to zapraszam na gg 933893 mogę znaleźć czas na grę po 22

REJESTRACJA lub LOGOWANIEWielu doświadczonych  graczy gra na dwóch gwiazdkach bo im się po prostu znudziło kompanie samymi "Ronaldami"I to właśnie grając takim zespołem można wykazać się kunsztem i wyszkoleniem. A może po prostu nie kazdy ma czas jak np ja żeby uzbierać drożynę z samych kokosów a lubi sobie poklepac rekreacyjnie.

--- Koniec cytatu ---
Kunsztem i wyszkoleniem można się wykazać grając każdym teamem, tu nie ma reguły.
Rozumiem ludzi którzy nie mają czasu na grę i po prostu graja słabymi teamami. Ja gram mocnym bo po to jest ten myClub jak będę chciał sobie pograć słabym to zagram w zwykłą ligę, albo jakieś wyzwanie z kolegą na pesleague lub pesworld. Ostatnio  jestem mało aktywny i rzadko gram bo mnie już gra w PES po prostu znudziła. Wolę iść na spacer:D

Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZe ty jesteś kretynem to każdy już wie!!! i naprawdę nie musisz tego ponownie udowadniać!!!
Nie wiesz jak gram a już mnie osądzasz. Cwany w ryju tylko przez internet.4
Ja przedstawiłem tu tylko swoje odczucia a gimbus o nicku Tianse zjadł wszystkie rozumy a pewnie gra jak lesz.z. Jak chcesz się zmierzyć o ile grasz na PC to zapraszam na gg 933893 mogę znaleźć czas na grę po 22

--- Koniec cytatu ---

Zagrać mógłbym, ale nie z kimś na takim poziomie jak Ty, co właśnie udowadniasz swoimi wypowiedziami. Przepraszam , ale nie zniżę się do Twojego poziomu. Z tego forum nikt tak głupi jak Ty nie jest, więc tu towarzysza na swoim poziomie ani ameb do wtórowania Twoim postulatom nie znajdziesz :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej