Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje

PES 2017 - Tryb myClub

<< < (613/622) > >>

Tianse:
Tak. To taki turniej dla początkujących, którzy mają mało rozegranych meczów, aby dostali zastrzyk gotówki na kilka losowań i mieli szansę wylosować sobie jakieś wzmocnienie do składu.

plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo całym sezonie wszyscy mają mnóstwo piłkarzy z czarnych piłek. Powoli wszyscy wzrok kierują na PES 18, więc jakiś specjalnych wydarzeń w 17 można już przestawać wypatrywać. Odpuść sobie tutaj, poczekaj na 18 i tam po całym sezonie również będziesz mieć składy jak inni.

--- Koniec cytatu ---
No lipa bo dopiero niedawno co kupiłem PES17 na PS4 , wczesniej pogrywałem tylko offline na starego xboxa. PES18 podejrzewam zanim troche potanieje nie kupię.
Ale nic to zauważyłem że bardziej opłaca mi się osłabić skład do 3 gwiazdek, jest wtedy realna szansa zagrać z w miarę wyrównanym przeciwnikiem. Jak mam najniższy  5 gwiazdkowy to grając z podkęconym na maxa 5gwiazdkowym rywalem to widzę większą roznicę niż dajmy na to 3 gwiazdki kontra 5 gwiazdek na moim poziomie. Te mutanty mam wrażenie biegają , skaczą , podają 2 razy lepiej od moich :)

simonldz:
Ja gram tylko na trzy gwiazdki bo na pięć to jak koksu biegają to gra jest zbyt szybka. Dobrze, że w nowej części zwolnią tempo bo mam wrażenie, że jest mocno za szybkie.

Carnage-Team:
Dla mnie 17 za wolna, chociaz czasem ma momenty, szczególnie gdy uda się uchwycić rytm.
Gram najbardziej dopakowanym zespołem, bo dokładnie po to gram w myCluba. Moim zdaniem
różnica nawet pomiędzy 5-cio gwiazdkowymi zespołami może być olbrzymia, a to przekłada
sie na jakość rozgrywki.

Chce ktoś pograć na PS3? Mój ID:  Rmp_Carnage-team

Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Chce ktoś pograć na PS3? Mój ID:  Rmp_Carnage-team

--- Koniec cytatu ---
zapraszam jakby co , nick taki sam jak tu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej