Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje
PES 2017 - Tryb myClub
Carnage-Team:
O mnie się nie martw, zwykle mam z kim pograć, a w tą gre ograłem równiez lidera rankingu.
Nie gram dywizji, zagrałem aż mnie ktoś pierwszy raz zczitował (3 mecze...) i dałem sobie
spokój. Nie dodałeś równiez że u mnie w pierwszym meczu zawiodła skuteczność, bo liczbe
strzałow miałem wyższą. Nie widze szarej piłki to jak trafić? Przegrałem, zdarza się, to tylko
gra. Ale ty chyba tego nie rozumiesz, patrząc na to że wysyłałeś mi hejterskie wiadomości
po każdym golu...
Fred23X:
Zagrasz uczciwie jeszcze raz ?? zaznaczam uczciwie , serwer wielka brytania , Ty wybierasz
zaznaczam , nagrywam mecz , żeby nie było niedomówień
Masz jaja czy wydmuszki ??
Carnage-Team:
Zagram za tydzień, jak ochłoniesz i przemyślisz...
Fred23X:
szkoda czasu widzę
janek1234567890:
Witam na ps3 to ta gra raczej umarła na przeciwnika czekam po 5-10 min 1 mecz na 10 śmiga w miare reszta rozłancza albo kosmiczne lagi wczoraj zagrałem 9 meczy 6 wygrałem 2 remis i porażka z wygranych satysfakcji raczej niema gdyż losuje przeciwników reiting na ogół 400-600 a i tak ciężko na lagach jest ktoś chętny to pogram towarzyskie ale prosze tylko ludzi z dobrym netem i grających przez kabel a nie przez wi-fi chce dobrego meczu nawet jak mam przegrać to po meczu który śmiga normalnie zapraszam czekam na śmiałków ;)
Nawigacja
[#] Następna strona