Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje

PES 2017 - Tryb myClub

<< < (617/622) > >>

Carnage-Team:
To może ID podaj? Albo coś? Na janek1234567890 wysłałem ci zaproszenie i brak odzewu.

janek1234567890:
wejdż na prywatne wiadomości

MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam na ps3 to ta gra raczej umarła na przeciwnika czekam po 5-10 min 1 mecz na 10 śmiga w miare reszta rozłancza albo kosmiczne lagi wczoraj zagrałem 9 meczy 6 wygrałem 2 remis i porażka z wygranych satysfakcji raczej niema gdyż losuje przeciwników reiting na ogół 400-600 a i tak ciężko na lagach jest ktoś chętny to pogram towarzyskie ale prosze tylko ludzi z dobrym netem i grających przez kabel a nie przez wi-fi chce dobrego meczu nawet jak mam przegrać to po meczu który śmiga normalnie zapraszam czekam na śmiałków ;)

--- Koniec cytatu ---

Wszyscy czekają już raczej na pes 2018

janek1234567890:
Witam czy jest ktoś kto mi wytłumaczy o co chodzi ostatnie 20 meczy prawie wszystko przegrałem, nie dało się grać nie dość że lagi to moji zawodnicy nie wychodzili do podań, na ogół każde podanie w środku pola kończy się stratom,cudowne gole samobójcze udało mi się przelobować mojego bramkaża, nie umiałem nawet kompa ograć,przegrywałem i czułem się jak ci koszykaże w kosmicznym meczu których okradziono z talętu.Brak możliwości dryblingu po naciśnięciu podania czasami całkowicie się blokowali,nie wygrałem żadnej główki Cr7,mnóstwo bubli, dziś zagrałem jeden mecz po tym meczu sformatowałem konsole i odzyskałem moce zagrałem 2 mecze odzyskałem talęt wygrałem oba ale to mało ważne ważne że zawodnicy biegają i o co kaman

tedzikooo:
napisze Ci tak: ta gra jest nieobliczalna...
ja tez czasami mam ze wygrywam wiekszosc meczow z ludzmi z ratingem 800-900 300-400 a raz potrafie z takimi przegrywac . To jesst loteria , rozegralem online 2500 meczy i wiem ze roznie to bywa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej