Dział Ogólny > PES 2017 - Dyskusje

PES 2017 - Tryb myClub

<< < (618/622) > >>

macieklagvia:
Witam.  Jest ktoś z Warszawy kto gra dobrze w PES 2017 na PC i chciałby się zmierzyć 1v1? Mam nowego PC wszystko śmiga dobrze i gra fajnie spaczowana. Możemy któregoś dnia pograć. Czekam na propozycje.

andros84:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam.  Jest ktoś z Warszawy kto gra dobrze w PES 2017 na PC i chciałby się zmierzyć 1v1? Mam nowego PC wszystko śmiga dobrze i gra fajnie spaczowana. Możemy któregoś dnia pograć. Czekam na propozycje.

--- Koniec cytatu ---
Ja moge z Tobą zagrać. Tylko na jakim levelu drużyny gre preferujesz? Bo ja śmigam na 2 lvl

Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnapisze Ci tak: ta gra jest nieobliczalna...
ja tez czasami mam ze wygrywam wiekszosc meczow z ludzmi z ratingem 800-900 300-400 a raz potrafie z takimi przegrywac . To jesst loteria , rozegralem online 2500 meczy i wiem ze roznie to bywa.

--- Koniec cytatu ---
niemasz racji kolego , po części to wina serwerów, ale tylko po części , a tak naprawdę na necie można znaleźć tutoriale jak cheatować i lagować , nawet na PS3 , a wszystko to wylazło od Turków,  od PES-a 2015 , wcześniej tylko lagowali , teraz to nawet potrafią tak zrobić, ze grasz przeciwko drużynie terminatorów, biegają szybciej , nie męczą się , twoi obrońcy się od nich odbijają , nie potrafią piłki zabrać , mogą nawet ustawić , że Twój TEAm Spirit wynosi 30 albo 0 , głośno było o włamaniach na serwery

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnapisze Ci tak: ta gra jest nieobliczalna...
ja tez czasami mam ze wygrywam wiekszosc meczow z ludzmi z ratingem 800-900 300-400 a raz potrafie z takimi przegrywac . To jesst loteria , rozegralem online 2500 meczy i wiem ze roznie to bywa.

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIEniemasz racji kolego , po części to wina serwerów, ale tylko po części , a tak naprawdę na necie można znaleźć tutoriale jak cheatować i lagować , nawet na PS3 , a wszystko to wylazło od Turków,  od PES-a 2015 , wcześniej tylko lagowali , teraz to nawet potrafią tak zrobić, ze grasz przeciwko drużynie terminatorów, biegają szybciej , nie męczą się , twoi obrońcy się od nich odbijają , nie potrafią piłki zabrać , mogą nawet ustawić , że Twój TEAm Spirit wynosi 30 albo 0 , głośno było o włamaniach na serwery

--- Koniec cytatu ---

Obaj macie rację .
Losowość tej gry jest niewiarygodna jak ròwnież wspamniane tu oszustwa i lagi. Do tego skrypty, błędy serwera i mamy naprawdę niemały problem z którym konami nic nie robi.

P.S. - niedawno grałem przeciwko jednemu gościowi - jego zawodnicy mieli zero staminy. Każdy oprócz bramkarza pasek staminy wyczyszczony do zera.
Ja moich wystawiam maksymalnie na dwa mecze i potem gram inną drużynà, ze świeżymi zawodnikami. Jak się okazało podczas meczu jego zawodnicy biegali jak na dopalaczach a moi ledwo łazili...
cóż, taki niezmienny urok tej gry.
 :D

Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Losowość tej gry jest niewiarygodna jak ròwnież wspamniane tu oszustwa i lagi. Do tego skrypty, błędy serwera i mamy naprawdę niemały problem z którym konami nic nie robi.

--- Koniec cytatu ---

Dokładnie. Z plotek o PES 18 można wyczuć, że nic się nie zmieni jeśli chodzi o serwery, a przecież ponoć miały być wielkie zmiany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej