Damian1, jesteś bezczelny. Chamstwo w biały dzień. Tylko popatrz, już Ci wszystko pokazuję. Ja do Ciebie napisałem tak:
Damian1, widać że ominąłeś matematykę w podstawówce. Jak jest stałe x% na srebrną, y% na złotą i n% na czarną, to teraz jak jest tysiąc piłkarzy do wylosowania w srebrnej, to nawet posiadając 999 piłkarzy ze srebrnej, kolejne losowanie znów jest tyle samo % na srebrną. Więc jak ją wylosujesz, to po prostu będzie tam ten ostatni tysięczny zawodnik. No, to chyba że w ten sposób chcesz zrobić, że wylosujesz wszystkich srebrnych jacy w grze istnieją... Krótko mówiąc, jak masz 70% na srebrną, to zawsze tyle będziesz mieć. Leć wykupuj tysiące miejsc w składzie, aby ich wszystkich pomieścić.
Widzisz tu coś obraźliwego, wulgarnego lub wjazd na Ciebie lub Twoją rodzinę? Ty zaś mi od razu odpisujesz tak:
Piszesz mi o matematyce a sam się gówno znasz. W agencie specjalnym nie jest 999 srebrnych tylko dużo dużo mniej około 100 albo trochę więcej, w poprzednim było chyba 200 parę, jak dobrze pamiętam. Ci piłkarze będą się często powtarzać w kolejnych agentach a to oznacza że ten procent na wylosowanie srebrnej na 100% się zmniejszy, jak nie usuniesz srebrnych. Robiłem tak w pes16 i wylosowałem wszystkich z tym że tam nie usuwałem złotych.
Piszesz do mnie tonem obraźliwym ze zniewagą, bez kultury. Totalnie bez. Zaczynasz gównoburzę, po czym na sam koniec bezczelnie potrafisz napisać:
Ja wiem co przedstawiłeś, nie musisz mi tego tłumaczyć kilkanaście razy. Ja tylko napisałem że jak bym miał tyle kasy to wolałbym losować tak jak w pes16. Masz racje że bardziej się opłaca licytować, ale po co te dogryzanie z twojej strony? Nie mogłeś napisać normalnie jak człowiek?
Jeszcze przed twoją odpowiedzią napisałem Tobie na prywatnym. Miałem już ci przesłać fotki i wytłumaczyć jak można grać z kompem stworzoną drużynę myClub i sprawdzić wszystkie formacje które są dostępne w tej grze, ale jak zobaczyłem twój wpis to zrozumiałem ze nie warto.
Że niby ja nie mogłem odpisać jak człowiek? Zastanów się nad sobą. Trzeba być naprawdę bezczelnym chamem, aby samemu zacząć dyskusję jak zwierzę, a potem komuś powiedzieć że on ją zaczął. Dziękuję. Bez odbioru do Ciebie. Poproś rodzica niech pójdzie z Tobą do lekarza to Ci dadzą tabletki na uspokojenie przed komputerem. Może będziesz umiał zachować kulturę i nie będziesz robił wyjazdów rodem dziecka z podstawówki, które wyzywa czyjąś rodzinę bo "taki kozak w necie, a cipcia w świecie". Proszę o więcej kultury do swoich rozmówców, to i oni będą dla Ciebie kulturalni. Jak nie chcesz być kulturalny, to nie miej pretensji, że inni też wobec Ciebie nie są i nie wciskaj potem komuś, że to on zaczął.
P.S. Ten mój pierwszy post w zasadzie napisałem źle jak teraz na niego patrzę. Nie zmienia to jednak faktu, iż nikomu wrzucać wulgaryzmami nie zacząłem.
Widział ktoś 5 * scouta SLOVAKIA Bo brakuje mi do Hamsika a w ogóle go nie ma chyba
Jak przeglądam licytacje, to czasem brakuje właśnie jakiś skautów. Jednak tak średnio na oko brak jakiegoś skauta nie trwa więcej niż 48h. Zawsze gdzieś tam się pojawi. Czekać cierpliwie
Ogółem to jest szansa, że Lewandowski pojawi się w patchu? Czy jednak zapadła klamka że w tej edycji nie będzie można go mieć w składzie? Różne rzeczy idzie w necie wyczytać. Ma ktoś może jakieś takie wiarygodniejsze informacje?