Zastanowiłeś się ile razy już mnie obraziłeś ?
Ile jeszcze takich PW mi wyślesz?
Debilu jeden sam zacząłeś głupim tekstem, więc nie obarczaj mnie winą. W cale nie musiałeś odpisywać na mój post, ale taki prostak jak ty musiał. Dogryzłeś mi głupim tekstem o matematyce więc ja Tobie odpisałem że gówno się znasz, dopiero po tym ty mnie obraziłeś że jestem młotkiem i kto kogo pierwszy obraził?
Zacytowałem Ci kto pierwszy wyjechał z wulgaryzmami, a Tobie nadal to mało. Nic innym nie wmawiam, pokazałem cytat w którym Ty wyjechałeś z obraźliwym tonem jako pierwszy. Do tego wjeżdżasz komuś na rodzinę, wysyłasz obraźliwe PW itd. To naprawdę trzeba zgłosić Twoim rodzicom niech Cię opanują, bo za kilka lat Legia będzie mieć gotowego kolejnego kibola gotowego lecieć na rozwałki do Madrytu.
Pomyśl o Turanie, ciężej go przepchnąć niż Kagawę, w tamtej części taki był Valbuena, też mały zwrotny tur, robiłem nim kółeczka jak mi się podobało, w tej już nie wiem.
Ja przeszedłem na 442 i nie gram już AMF tylko LMF CMF CMF RMF , bardziej mi pod 17tkę podeszło
W tej edycji PES'a bardziej liczy się środek pola niż w 2016, stąd w sumie warto go zagęszczać. Tylko znów RMF i LMF dość mocno potrafią się cofać i przy wyprowadzeniu szybkiej kontry często ich nie ma z przodu, czyli skrzydła są gołe. Zawsze jest jakiś mankament i to dobrze, bo każda taktyka ma plusy i minusy. Odnoszę wrażenie że w tej edycji taktyki są dużo lepiej zbalansowane niż w 2016
Jedno co dziwne zauważyłem, to grając 4-3-3 z nastawieniem na kontry, wykonuje się je gorzej niż grając tym samym ustawieniem tylko grając grę w posiadaniu.
Ma ktoś Toniego w drużynie? Jak się sprawuje na szpicy? Podobny do Lukaku?