Aby tracić mniej bramek ustawiam w taktyce swarm in The box co powoduje mniejszą ilość straconych bramek poprzez wrzutki a jak wiemy 8 na 10 graczy tak gra. Ja to nazywam padake bo tak grać potrafi każdy głupi. Ja szczerze mówiąc w ciemno ustawiam przed meczem ta taktykę bo tak jak napisałem każdy prawie tak atakuje co dla mnie jest nonsensem bo pes 17 daje tyle możliwości z przodu do konstruowania pięknych akcji ze te wrzutki ich wyglądają jakby do pada dorwali się 14 latkowie
100 % racji, jeden wyjątek, jak przeciwnik nabije środek DMFami i nie da się przedrzeć środkiem, wtedy ustawiam HUG the Touchline i Centring Targets i wale dośrodkowanie za dośrodkowaniem, z reguły skutkuje.
Bardzo fajnie o taktykach (advanced) prawi PESEP tutaj
Na PS 4 grałem już z numerem 1 i 2 w rankingu i powiem Wam, że mimo że przegrałem to nie czułem jakiejś petardy z ich strony. Z jednym 1-3, z drugim 2-6. Jeden jest z chyba z Bahrajnu i gra 4 gwiazdkami, drugi z Korei i 5 gwiazdkami. Połączenia z nimi były żałosne, szczególnie z tym z Korei. Na ch.j KONAMI łączy mnie wieczorem z kimś z Korei jak wtedy cała Polska gra ? Co gorsza było widać gołym okiem, że ten gość nie ma lagów,. Napisałem do typa że nie da się z nim grać przez lagi. On mi na to, że u niego wszystko extra bo ma extra internet. Ja też mam extra internet. 150mb/s , 15mb/s upload, 8 ping. Zablokowałem typa.